Etsimme kokenutta sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asentajaa

Etsimme kokenutta sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asentajaa

Etsimme kokenutta sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asentajaa

Oletko energinen ja kunnianhimoinen tekijätyyppi positiivisella asenteella? Tiedostatko olevasi huippuasentaja sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden toimialalla? Mikäli kyllä, olet etsimämme henkilö kasvavaan huipputiimiimme!

Yritysesittely

Kouruset Oy on parvekevedenpoistoon, sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys, joka palvelee ammattirakentajia lähes 30 vuoden kokemuksella. Pisimmät asiakassuhteemme ammattirakentajiin ovat kestäneet perustamisvuodestamme saakka ja meidät tunnetaan toimialan laadukkaimpana ja luotettavimpana toimittajana. Menestyksemme pohjautuu aitoon välittämiseen asiakkaista sekä tavoitteeseen olla alan paras palveluntarjoaja kaikilla mittareilla mitattuna. Palvelemme asiakkaitamme Etelä-Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa.

Työnkuva

Etsimme kokenutta asentajaa suorittamaan tuotteidemme asennustyötä suurten ja keskisuurten ammattirakentajien parissa. Asentajana vastaat parvekevedenpoiston, sadevesijärjestelmien, kattoturvatuotteiden ja talotikkaiden asennuksesta kokonaisuudessaan. Työssäsi otat vastuun itsenäisenä asentajana huolehtien aina kohdekohtaisesti asennustyön toteutuksesta.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti rakennusalan ammattilaiselle, jolla on jo aiempaa kokemusta sadevesijärjestelmien tai kattoturvatuotteiden asentamisesta. Meille on tärkeää, että sinulla on rehellinen ja kunnianhimoinen luonne. Ennen kaikkea nautit itsenäisestä työskentelystä ja keskityt omien ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen. Teet sen minkä lupaat ja pidät tavoitteista kiinni.

Mitä odotamme sinulta?

  • Aiempaa kokemusta sadevesijärjestelmien tai kattoturvatuotteiden asentamisesta
  • Kykyä lukea ja ymmärtää rakennuspiirrustuksia
  • Hyviä kuuntelu- ja neuvottelutaitoja
  • B-ajokortti

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuoliset asennustehtävät vakavaraisessa yrityksessä, joka johtaa omaa alaansa laadukkailla tuotteilla, ja ennen kaikkeaan tehtävään soveltuvalla asennuskalustolla. Saat tehtävään tarpeidesi mukaisen perehdytyksen sekä työnjohtajan asennustuen.

Tehtävä on ympärivuotinen kokopäivätyö, mutta halutessasi voit suorittaa viikkotyötunnit neljässä päivässä. Tehtävän palkkaus perustuu pohjapalkkaan / urakkaan, ja asentajiemme bruttokuukausiansiot vaihtelevat 2500 ja 5000 euron välillä.

Lisätiedot ja hakeminen

Hakemukset sähköpostilla viimeistään 10.10.2020: marko.lahdesmaki@kouruset.fi. Avoinna oleva tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Marko Lähdesmäki, puh. 0500 668 908.

Työpaikan osoiteJusslansuu 5, 04360 Tuusula
Työ alkaaMahdollisimman pian
TyösuhdeVakituinen
TyöaikaKokopäivätyö 40 h / viikko
PalkkausPerus + urakkapalkkaus
Haku päättyy10.10.2020
LisätietojaMarko Lähdesmäki, 0500 668 908, klo 7.30 – 16.00
Hakemuksetmarko.lahdesmaki@kouruset.fi
 Sivuston toteutus - Codetion