Palotikkaat

Palotikkaita / turvatikkaita käytetään pientalon hätäpoistumistienä ylemmistä kerroksista. Palotikkaat on asennettava, jos ikkuna on yli 3,5 metrin korkeudella maanpinnasta (Suomen rakentamismääräyskokoelma F2). Mikäli turvatikasta ei voida tai haluta asentaa suoraan ikkunan alle, voidaan sivuttaissiirtymistä varten asentaa erilliset sivutangot.

Kouruset Oy:llä on lähes 30 vuoden kokemus tikastuotteista ja asennamme niitä vuosittain sadoilla ammattilaistyömailla. Kuluttaja-asiakkaita ja pienrakentajia palvelemme tarviketoimituksin verkkokauppamme kautta, josta löydät markkinoiden laajimman valikoiman talotikkaita kilpailukykyiseen hintaan ja kotiovellesi toimitettuna.

Tekniset tiedot

Pisko SafeGrip tikasjärjestelmien osat valmistetaan korroosiosuojatusta teräksestä ja tikasrungot valmistetaan niittausmenetelmällä. Tikkaan puolissa on turvallisuutta parantava karhennus.

  • Tikkaiden runkomateriaalin ainevahvuus 1,25 mm
  • Paarteen mitat 25 x 45 mm
  • Puolaputken halkaisija 25 mm
  • Tikkaiden käyntileveys 400 mm
  • Askelmajako 300 mm

Turvallisuus ennen kaikkea

Pisko SafeGrip on markkinoiden ainoa standardit ja suositukset täyttävä talotikasjärjestelmä. Karhennetulla puolalla varustettu palotikas tuo lisää turvan hädän hetkellä.

Takuu

Kuluttaja-asiakkaille toimitetuille palotikkaille myönnämme 5 vuoden tuotetakuun.

Ammattirakennusliikkeille asennus- ja tuotetakuu määräytyy kulloinkin voimassa olevien sopimusehtojen mukaisesti.

Toimitus

Voit tilata hätäpoistumistikkaat kätevästi asennusvalmiina paketteina verkkokauppamme kautta. Tikkaat toimitetaan maksimissaan 3 metriä pitkinä runkoina tilatun tikkaan pituudesta riippuen. Runkojen yhdistäminen on helppoa valmiiden supistusten ansiosta.

Toimitusaika on nopea, vain 1-7 arkipäivää vastaanotetusta tilauksesta. Toimituksen hinta on tilauksen koosta riippumatta aina 29 euroa kattaen koko Suomen.

Värit

Yleisimmät RR-värisävyt ovat saatavilla suoraan varastostamme. Mikäli tarvitset erikoissävyä, esim. RAL, otathan yhteyttä myyntiimme.

Valmistaja

Kotimaiset Pisko SafeGrip -hätäpoistumistikkaat valmistaa Piristeel Oy, joka on Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden valmistaja.

Tutustu asennusvalmiiseen palotikaspakettiin ja muihin tarvikkeisiin verkkokaupassamme:

 Sivuston toteutus - Codetion