Pisko SafeGrip on markkinoiden ainoa standardit täyttävä tikasjärjestelmä

Pisko SafeGrip on markkinoiden ainoa standardit täyttävä tikasjärjestelmä

Pisko SafeGrip on markkinoiden ainoa standardit täyttävä tikasjärjestelmä

Perinteisesti seinä-, katto-, sekä palotikkaat ovat olleet sileäpuolaisia, joten vesi, kaste, huurre ja jää tekevät tikkaat usein vaarallisen liukkaiksi. Pisko SafeGrip -tikkaissa on mekaanisesti karhennettu puola, joka lisää kitkaa kaikissa olosuhteissa, ja on tutkitusti pitävä kengän alla.

Standardit vaativat, että kiinteät tikkaat suunnitellaan tavalla, joka ehkäisee liukastumisen riskiä kaikissa sääolosuhteissa. Tällä hetkellä Pisko SafeGrip on markkinoiden ainoa standardien vaatimukset ja suositukset täyttävä tikasjärjestelmä.

SafeGrip parantaa merkittävästi nuohoojien ja kattoammattilaisten työturvallisuutta, mutta vielä suurempi vaikutus sillä on satunnaisesti katolle kiipeävien turvallisuuteen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että SafeGripin karhennettu puola lisää pitoa jopa 100 % sileään puolaan verrattuna, joten kyseessä on todella merkittävä parannus kattoturvallisuuteen. Yksikin vältettävissä oleva onnettomuus on liikaa!

SafeGrip-lapetikkaat ovat CE-hyväksytyt ja seinätikkailla on varmennustodistus.

Tikkaat on valmistettu 1,25 mm kuumasinkitystä teräksestä.

Verkkokaupastamme löydät yleisimmät värivaihtoehdot ja pituudet asennusvalmiina paketteina, jotka sisältävät kaiken tarvittavan. Tikaspaketeissamme on aina mukana myös helppolukuiset asennusohjeet.

 

 Sivuston toteutus - Codetion