AAA -luottokelpoisuus

Parvekevedenpoiston asentaja

Kouruset Oy on parvekevedenpoistoon, sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan 30 vuoden kokemuksella. Kouruset tunnetaan palvelunsa korkeasta laadusta, jonka takana on aito välittäminen asiakkaista, rehellisyys, jämptiys ja pitkäjänteinen asiakastyö. Olemme yksi alamme johtavista toimijoista Etelä-Suomessa ja sijaitsemme Tuusulassa.

Parvekevedenpoistot ovat yksi tärkeimmistä tuoteryhmistämme. Ne koostuvat betonielementteihin valetuista kaivoista, joihin asennetaan alumiinista tai teräksestä valmistetut putket, joita pitkin parvekelinjan katolle ja parvekkeille kerääntyvä vesi johdetaan hallitusti maahan. Valmistamme parvekevedenpoistotuotteemme itse Vesiset-tuotemerkillä, joten käytännön asennuskokemuksen lisäksi talostamme löytyy valmistajan tietotaito.

Parvekeputkien asentaminen ei ole teknisesti erityisen vaativaa, mutta työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä parvekeputket on kannettava parvekkeille itsenäisesti. Tyypillisessä kerrostalokohteessa on 20–50 parveketta, joista jokaiseen on asennettava parvekeputki laattojen väliin. Ylimmät ja alimmat kerrokset vievät hieman enemmän aikaa, sillä niihin asennetaan suorien putkien lisäksi kulmakappaleet. Välillä asennustyössä tulee vastaan odottamattomia ongelmia, kuten väärään kohtaan valettuja tai betoniroiskeista sotkeentuneita parvekekaivoja, jolloin työstä jo kerryttämäsi kokemus auttaa sinua ratkaisemaan ongelman päästäksesi eteenpäin. Saat tehtäviin kattavan perehdytyksen sekä hankalissa tilanteissa saatavillasi on aina työnjohdon tuki.

Menestyt parvekeputkien asentajana, mikäli omaat hyvän fyysisen kunnon, sinulla on aiempaa rakennusalan työkokemusta sekä motivoidut urakkapalkkauksen mahdollistamasta korkeammasta ansiotasosta. Turvataksemme toimeentulosi, maksamme sinulle 2400 euron pohjapalkkaa, mutta odotamme sinun yltävän urakka-ansioihin noin kahden kuukauden kuluessa. Keskimäärin parvekeputkiasentajamme ansaitsevat 4500 euroa bruttona kuukaudessa.

Tarjoamme mahdollisuuden suorittaa viikkotyötunnit (40 tuntia / viikko) neljässä arkipäivässä, joten voit tulla töihin myös kauempaa ja hyödyntää tarjoamaamme yhteismajoitusta. Tehtävä on ympärivuotinen kokoaikatyö. Työmaille liikutaan yrityksemme asennusautoilla, joten B-ajokortti on tehtävässä välttämätön. Mikäli olet yrittäjä, on työtä mahdollista tehdä myös alihankkijana.

Lisätiedot ja hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen marko.lahdesmaki@kouruset.fi viimeistään 21.9.2021. Kerro meille itsestäsi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Avoin työpaikka / asentaja”. Lisätietoa tehtävästä antaa Marko Lähdesmäki, puh. 0500 668 908. Mikäli et tavoita meitä puhelimitse, jätäthän yhteydenottopyynnön tekstiviestillä.

Työpaikan osoiteJusslansuu 5, 04360 Tuusula
Työ alkaaMahdollisimman pian
TyösuhdeVakituinen
TyöaikaKokopäivätyö 40 h / viikko
PalkkausPohja + urakkapalkkaus
Haku päättyy21.9.2021
Hakemuksetmarko.lahdesmaki@kouruset.fi