Töitä tarjolla: Asentaja (3 henkilöä)

Töitä tarjolla: Asentaja (3 henkilöä)

Töitä tarjolla: Asentaja (3 henkilöä)

Yritysesittely

Kouruset Oy on parvekevedenpoistoihin, sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys, joka palvelee ammattirakentajia 27 vuoden kokemuksella. Kouruset tunnetaan palvelunsa korkeasta laadusta, jonka takana on aito välittäminen asiakkaista, rehellisyys, jämptiys ja pitkäjänteinen asiakastyö.

Olemme yksi alamme johtavista toimijoista Etelä-Suomessa ja toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa.

Työnkuva

Liiketoiminnan kasvun myötä etsimme asentajia (3 henkilöä) suorittamaan tuotteidemme asennustyötä suurten ja keskisuurten ammattirakentajien parissa. Asentajana vastaat parvekevedenpoiston, sadevesijärjestelmien, kattoturvatuotteiden ja talotikkaiden asennuksesta kokonaisuudessaan. Työssäsi otat vastuun itsenäisenä asentajana huolehtien aina kohdekohtaisesti asennustyön toteutuksesta.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti rakentamisen ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle. Olet joko urasi alkutaipaleella tai jo kokemusta omaava ammattilainen. Meille on tärkeää, että sinulla on rehellinen ja kunnianhimoinen luonne. Ennen kaikkea nautit itsenäisestä työskentelystä, teet minkä lupaat ja keskityt omien ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Mitä odotamme sinulta?

  • Rakennusalan työkokemus
  • Kykyä lukea ja ymmärtää rakennuspiirrustuksia
  • Hyviä kuuntelu- ja neuvottelutaitoja
  • Suomen kielen hallintaa tullaksesi toimeen keskustellessa
  • B-ajokortti

Seuraavaa osaamista katsomme eduksi:

  • Olet toiminut vastaavissa asennustehtävissä
  • C-ajokortti

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuoliset asennustehtävät vakavaraisessa yrityksessä, joka johtaa omaa alaansa laadukkailla toteutuksilla, ja ennen kaikkea tehtävään soveltuvalla asennuskalustolla. Saat tarpeidesi mukaisen perehdytyksen/koulutuksen, sekä työnjohtajan asennustuen.

Tehtävä on ympärivuotinen kokopäivätyö, mutta halutessasi voit suorittaa viikkotyötunnit neljässä päivässä. Mikäli kotisi on kauempana, saat ryhmäasunnon käyttöösi.

Lisätiedot ja hakeminen

 

Työpaikan osoite Jusslansuu 5, 04360 Tuusula
Työ alkaa Heti, kuitenkin viimeistään 23.3.2020
Työsuhde Vakituinen
Työaika Kokopäivätyö 40 h / viikko
Palkkaus Perus + urakkapalkkaus
Haku päättyy 7.2.2020
Lisätietoja Marko Lähdesmäki, 0500 668 908, klo 7.30 – 16.00
Hakemukset marko.lahdesmaki@kouruset.fi

 

 Sivuston toteutus - Codetion