AAA -luottokelpoisuus

Yhteystiedot

Olemme sadevesijärjestelmiin, parvekevedenpoistoon, kattoturvatuotteisiin ja talotikkaisiin erikoistunut kotimainen perheyritys. Asennamme tuotteitamme ammattirakentajien kohteissa ja kuluttajia palvelemme tarviketoimituksin verkkokauppamme kautta. Haluamme, että asiointi kanssamme on aina mahdollisimman mutkatonta. Alta löydät yhteystietomme sekä toimipaikkamme sijainnin. Voit myös käyttää sivuston oikeasta alakulmasta avautuvaa asiakaspalvelu-chatia, joka palvelee arkisin klo 9 – 16. Muina aikoina voit jättää meille viestin, jolloin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Olethan yhteydessä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa!

Asiakaspalvelu
 • Tuotteisiin liittyvät tiedustelut
 • Verkkokaupan asiakasneuvonta
 • Tilauksiin liittyvät asiat ja toimitusaikatiedustelut

Puh. 010 320 3640
asiakaspalvelu@kouruset.fi

Palvelut ammattirakentajille
 • Tarjouslaskenta ammattirakennuskohteisiin
 • Ammattirakentajan tekninen asiakastuki
 • Vesiset-parvekevedenpoisto

Puh. 010 320 3643
myynti@kouruset.fi

Talous ja reskontra

Puh. 010 320 3642
laskut@kouruset.fi

Yhteystiedot

Toimipiste ja noutovarasto
Osoite:Jusslansuu 5, 
04360 TUUSULA
Avoinna:ma - pe 8.30 - 16.30
Laskutustiedot
Laskutusosoite:Jusslansuu 5, 
04360 TUUSULA
Sähköpostilaskut:laskut@kouruset.fi
Ota yhteyttä

  Ostoskorisi

  Toimitustapa

  Vahvista valinta
  Toimitus kotiovelle 1-5 arkipäivää

  Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

  Pikatoimitus

  Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

  Nouto varastolta

  Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.

  dx by dxw3