Valitse ensin asennusalue!
Valitse ensin alkutiedot!
Valitse ensin tuotteet!

Haluatko sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet tai talotikkaat asennettuna?

Mikä tarpeesi onkaan, katso veloituksetta laskurillamme mitä tarvitsemasi tuotteet tulisivat maksamaan. Saat sitovan tarjouksen muutamassa minuutissa, ja mikä parasta, voit halutessasi tehdä tilauksen vaikka saman tien!

Kourubotti palvelee tällä hetkellä Uudellamaalla sekä Hämeenlinnan ja Lahden kaupunkialueilla, mutta laajennamme palvelua hiljalleen koko maan kattavaksi.

Palvelu on suunnattu kuluttaja-asiakkaille ja taloyhtiöille.

Syötä postinumerosi alla olevaan kenttään

Valitse ensin asennusalue!

Kourubotti on uuden aikakauden asiakaspalvelija, joka tarjoaa sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja talotikkaat asennettuna. Alta löydät yleisimmät palveluumme liittyvät kysymykset vastauksineen.

?

Kourubotti tarjoaa sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja talotikkaat asennettuna avaimet käteen -periaatteella, eli tarjotut hinnat sisältävät asennustyön sekä tilatut tuotteet. Käytämme asennuksissa aina omia työkaluja sekä asennuskalustoa. Halutessasi voit tilata myös vanhojen tuotteiden purkutyön meiltä.

?

Asiakkaana hyödyt Kourubotista monella tapaa, joista huomionarvoisimmat asiat on listattu alle:

 • Kourubotti laatii sinulle tarjouksen välittömästi ja se palvelee sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sinun ei tarvitse odotella ja kysellä tarjouksen perään, vaan saat tarkan kokonaishinnan syöttämällä tarvitsemasi tuotteet laskuriin. Ja mikä tärkeintä, voit tehdä tilauksen juuri silloin kuin itsellesi sopii.
 • Kourubotin tekemä myynti- ja asiakaspalvelutyö on kustannustehokasta, ja tämä näkyy myös loppuasiakkaan maksamassa kokonaishinnassa. Tästä syystä uskommekin, että Kourubotin tarjoama hintataso on kilpailukykyinen.
 • Kourubotin hinnoittelu on läpinäkyvää ja se kohtelee kaikkia asiakkaitaan tasa-arvoisesti. Kourubotti ei yritä saada parempaa hintaa toimialaa tuntemattomalta, ja vastaavasti kovallekaan tinkijälle ei ole alennuksia tarjolla.

?

30 vuoden mittainen kokemuksemme on osoittanut, että tarjouksen laatiminen ei vaadi meiltä erillistä etukäteiskäyntiä kohteessa. Kourubotin esittämien kysymysten avulla saamme kattavan kuvan kohteesta ja sen asettamista vaatimuksista, joiden pohjalta järjestelmä laskee tarjouksen automaattisesti. Rakennuksen mahdollisista erityispiirteistä pyydämme ilmoittamaan erikseen tilausta tehdessä.

?

Tällä hetkellä Kourubotilta voi tilata asennustyön lähes koko Uudenmaalla sekä Lahden ja Hämeenlinnan kaupunkialueilla. Voit tarkistaa palvelun saatavuuden syöttämällä oman postinumerosi sivun vasemman laidan postinumerohakuun. Tavoitteenamme on laajentaa palvelu koko maan kattavaksi vuoden 2022 loppuun mennessä.

Yllä mainittujen alueiden ulkopuolelle voit halutessasi tilata tuotteet tarvikkeena verkkokaupastamme.

?

Tilauksen tekemiseen tarvitaan muutamia perustietoja liittyen rakennukseen sekä tilattaviin tuotteisiin:

 • Rakennuksen perustiedot: katon materiaali, väri, kaltevuus ja muoto, seinämateriaali sekä kerrosten lukumäärä

Rakennuksen perustietojen lisäksi tarvitsemme tuoteryhmäkohtaisia lisätietoja:

 • Sadevesijärjestelmiä tilatessa vesikourujen ja alastulojen tarvittavat metrimäärät, kourun ja alastulon malli (pyöreä / kantikas), väri, koko sekä otsalaudan kaltevuus (pystysuora / vino)
 • Lumiesteitä tilatessa tuotteen tarvittava metrimäärä, väri sekä haluttu kannakejako
 • Kattosiltaa tilatessa tuotteen tarvittava metrimäärä sekä mahdolliset lisävarusteet, kuten köysikiinnikkeet
 • Lapetikkaita tilatessa tikkaiden tarvittava kappalemäärä, yhteispituus metreissä sekä väri
 • Seinätikkaita tilatessa tikkaiden tarvittava kappalemäärä, yhteispituus metreissä, väri, kiinnityskohdan seinämateriaali sekä mahdollisten lisävarusteiden tarve
 • Palotikkaita tilatessa tikkaiden tarvittava kappalemäärä, yhteispituus metreissä, väri sekä kiinnityskohdan seinämateriaali
 • Avattavaa hätäpoistumistikasta tilatessa kiinnityskohdan seinämateriaali sekä väri
 • Sivusiirtymätankoja tilatessa yhteispituus metreissä, kiinnityskohdan seinämateriaali sekä väri

Asennustyöhön tarvittavat lisätiedot:

 • Henkilönostimen käytön edellytykset – onko henkilönostimen käytölle riittävästi tilaa rakennuksen ympäristössä?
 • Muutama valokuva kohteesta ja sen ympäristöstä
 • Mikäli saatavilla, on rakennuksen julkisivu- ja/tai vesikattokuvista myös suurta hyötyä, mutta nämä eivät ole pakollisia
 • Asennuksen toivottu ajankohta
?

Ei hätää! Asentajillamme on aina mukana riittävästi asennustarvikkeita, jotta asennus voidaan suorittaa loppuun saakka tarkoituksenmukaisella tavalla. Näin ollen kohtuulliset (10–20 %) heitot annetuissa metrimäärissä eivät ole ongelma. Laskutus tapahtuu aina toteutuneen mukaan, mikä tarkoittaa myös sitä, että Kourubotin antama tarjous on yhtä tarkka kuin asiakkaan antamat mitat tarvittaville tuotteille.

?

Me olemme sitä mieltä, että jokainen pientaloasuja voi olla sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asiantuntija. Mikäli aihealue on sinulle vieras, suosittelemme tutustumaan tuoteryhmien hankintaoppaisiin ennen tilauksen tekemistä. Niistä löydät kaikki tarvittavat perustiedot, jotta tilauksen tekeminen sujuu luontevasti. Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoa, autamme sinua mielellämme puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa.

Sadevesijärjestelmien hankintaopas
Lumiesteiden hankintaopas
Seinätikkaiden hankintaopas

Muiden tuoteryhmien hankintaoppaat tulevat saataville lähiaikoina.

> >
 Sivuston toteutus - Codetion