AAA -luottokelpoisuus
Valitse ensin asennusalue!
Valitse ensin alkutiedot!
Valitse ensin tuotteet!

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet asennettuna kuluttajille ja taloyhtiöille -
laske tarjous muutamassa minuutissa!

Jos olet ammattirakentaja tai rakennusliikkeen edustaja, tutustu palveluihimme täällä.

Haluatko sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet tai talotikkaat asennettuna?

Mikä tarpeesi onkaan, katso veloituksetta laskurillamme mitä tarvitsemasi tuotteet tulisivat maksamaan. Saat sitovan tarjouksen muutamassa minuutissa, ja mikä parasta, voit halutessasi tehdä tilauksen vaikka saman tien!

Palvelu on suunnattu kuluttaja-asiakkaille ja taloyhtiöille.

Syötä postinumerosi alla olevaan kenttään

Valitse ensin asennusalue!

Kourubotti on uuden aikakauden asiakaspalvelija, joka tarjoaa sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja talotikkaat asennettuna. Alta löydät yleisimmät palveluumme liittyvät kysymykset vastauksineen.

?

Kourubotti tarjoaa sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja talotikkaat asennettuna avaimet käteen -periaatteella, eli tarjotut hinnat sisältävät asennustyön sekä tilatut tuotteet. Käytämme asennuksissa aina omia työkaluja sekä asennuskalustoa. Halutessasi voit tilata myös vanhojen tuotteiden purkutyön meiltä.

?

Asiakkaana hyödyt Kourubotista monella tapaa, joista huomionarvoisimmat asiat on listattu alle:

 • Kourubotti laatii sinulle tarjouksen välittömästi ja se palvelee sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sinun ei tarvitse odotella ja kysellä tarjouksen perään, vaan saat tarkan kokonaishinnan syöttämällä tarvitsemasi tuotteet laskuriin. Ja mikä tärkeintä, voit tehdä tilauksen juuri silloin kuin itsellesi sopii.
 • Kourubotin tekemä myynti- ja asiakaspalvelutyö on kustannustehokasta, ja tämä näkyy myös loppuasiakkaan maksamassa kokonaishinnassa. Tästä syystä uskommekin, että Kourubotin tarjoama hintataso on kilpailukykyinen.
 • Kourubotin hinnoittelu on läpinäkyvää ja se kohtelee kaikkia asiakkaitaan tasa-arvoisesti. Kourubotti ei yritä saada parempaa hintaa toimialaa tuntemattomalta, ja vastaavasti kovallekaan tinkijälle ei ole alennuksia tarjolla.

?

30 vuoden mittainen kokemuksemme on osoittanut, että tarjouksen laatiminen ei vaadi meiltä erillistä etukäteiskäyntiä kohteessa. Kourubotin esittämien kysymysten avulla saamme kattavan kuvan kohteesta ja sen asettamista vaatimuksista, joiden pohjalta järjestelmä laskee tarjouksen automaattisesti. Rakennuksen mahdollisista erityispiirteistä pyydämme ilmoittamaan erikseen tilausta tehdessä.

?

Voit tarkistaa palvelun saatavuuden syöttämällä oman postinumerosi sivun vasemman laidan postinumerohakuun.

Tällä hetkellä Kourubotilta voi tilata asennustyön seuraavien kuntien alueilla:

Uusimaa

Askola
Espoo
Helsinki (vain osa postinumeroista)
Hyvinkää
Järvenpää
Kauniainen
Kerava
Kirkkonummi
Myrskylä
Mäntsälä
Nurmijärvi
Pornainen
Porvoo
Pukkila
Sipoo
Siuntio
Tuusula
Vantaa
Vihti

Kanta-Häme

Hämeenlinna (vain kaupunkialue)
Riihimäki

Päijät-Häme

Lahti (vain kaupunkialue)

Etelä-Pohjanmaa

Alajärvi
Alavus
Ilmajoki
Isokyrö
Kauhajoki
Kauhava
Kuortane
Kurikka
Lapua
Seinäjoki
Teuva

Pohjanmaa

Laihia
Mustasaari
Vaasa

Yllä mainittujen alueiden ulkopuolelle voit tilata tuotteet tarvikkeena verkkokaupastamme.

?

Tilauksen tekemiseen tarvitaan muutamia perustietoja liittyen rakennukseen sekä tilattaviin tuotteisiin:

 • Rakennuksen perustiedot: katon materiaali, väri, kaltevuus ja muoto, seinämateriaali sekä kerrosten lukumäärä

Rakennuksen perustietojen lisäksi tarvitsemme tuoteryhmäkohtaisia lisätietoja:

 • Sadevesijärjestelmiä tilatessa vesikourujen ja alastulojen tarvittavat metrimäärät, kourun ja alastulon malli (pyöreä / kantikas), väri, koko sekä otsalaudan kaltevuus (pystysuora / vino)
 • Lumiesteitä tilatessa tuotteen tarvittava metrimäärä, väri sekä haluttu kannakejako
 • Kattosiltaa tilatessa tuotteen tarvittava metrimäärä sekä mahdolliset lisävarusteet, kuten köysikiinnikkeet
 • Lapetikkaita tilatessa tikkaiden tarvittava kappalemäärä, yhteispituus metreissä sekä väri
 • Seinätikkaita tilatessa tikkaiden tarvittava kappalemäärä, yhteispituus metreissä, väri, kiinnityskohdan seinämateriaali sekä mahdollisten lisävarusteiden tarve
 • Palotikkaita tilatessa tikkaiden tarvittava kappalemäärä, yhteispituus metreissä, väri sekä kiinnityskohdan seinämateriaali
 • Avattavaa hätäpoistumistikasta tilatessa kiinnityskohdan seinämateriaali sekä väri
 • Sivusiirtymätankoja tilatessa yhteispituus metreissä, kiinnityskohdan seinämateriaali sekä väri

Asennustyöhön tarvittavat lisätiedot:

 • Henkilönostimen käytön edellytykset – onko henkilönostimen käytölle riittävästi tilaa rakennuksen ympäristössä?
 • Muutama valokuva kohteesta ja sen ympäristöstä
 • Mikäli saatavilla, on rakennuksen julkisivu- ja/tai vesikattokuvista myös suurta hyötyä, mutta nämä eivät ole pakollisia
 • Asennuksen toivottu ajankohta
?

Ei hätää! Asentajillamme on aina mukana riittävästi asennustarvikkeita, jotta asennus voidaan suorittaa loppuun saakka tarkoituksenmukaisella tavalla. Näin ollen kohtuulliset (10–20 %) heitot annetuissa metrimäärissä eivät ole ongelma. Laskutus tapahtuu aina toteutuneen mukaan, mikä tarkoittaa myös sitä, että Kourubotin antama tarjous on yhtä tarkka kuin asiakkaan antamat mitat tarvittaville tuotteille.

?

Me olemme sitä mieltä, että jokainen pientaloasuja voi olla sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asiantuntija. Mikäli aihealue on sinulle vieras, suosittelemme tutustumaan tuoteryhmien hankintaoppaisiin ennen tilauksen tekemistä. Niistä löydät kaikki tarvittavat perustiedot, jotta tilauksen tekeminen sujuu luontevasti. Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoa, autamme sinua mielellämme puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa.

Sadevesijärjestelmien hankintaopas
Lumiesteiden hankintaopas
Seinätikkaiden hankintaopas

Muiden tuoteryhmien hankintaoppaat tulevat saataville lähiaikoina.

Tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia Kourubotista


Tuusulalaiseen uudiskohteeseen asennettiin sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet

Tuusulalainen Pekka Pernu ja hänen puolisonsa rakensivat uutta omakotitaloa Tuusulan Mattilassa. Heidän oma talonsa sijaitsee aivan naapurissa, ja suurempi tontti oli lohkaistu kahteen osaan rakennusprojektin mahdollistamiseksi. Työt olivat edenneet siihen pisteeseen, että rakennuksen maalausurakka oli lähes valmis, joten oli aika tilata sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet. Pernu on tilannut kyseisiä tuotteita aiemminkin Kourusetilta ja suorittanut asennuksen itse, mutta koska tässä rakennuksessa räystäs oli korkealla, päätyi hän tilaamaan tuotteet valmiiksi asennettuna.
Lue koko juttu >

Isännöitsijä tilasi sadevesijärjestelmän remontin hyvinkääläiseen liikekiinteistöön

Pientaloasukkaiden lisäksi Kourubotti on hyödyllinen työkalu myös isännöitsijän arkeen. Hyvinkääläinen isännöitsijä Jarmo Mikkonen yllättyi, että siinä ajassa missä hän normaalisti vasta laatii tarjouspyynnöt kilpailutusta varten, hän sai vietyä kustannuslaskelman ja tilauksen loppuun saakka. Hän oli jo valmiiksi kartoittanut kohteen räystäspituudet kivijalasta mittaamalla, joten tilaaminen hoitui yhdeltä istumalta ilman että asiaan tarvitsee palata uudelleen.
Lue koko juttu >

Helsinkiläinen Mika tilasi ränniremontin omakotitaloonsa

Mika oli tiedostanut sadevesijärjestelmän uusimistarpeen jo pidemmän aikaa, sillä vuonna 1989 rakennettun omakotitalon alkuperäinen järjestelmä ei enää vetänyt kunnolla, vuoti useasta kohtaa ja vesikourujen valkoinen väri oli tummunut jo pitkän aikaa sitten. Kuten useimmat nykyaikana, lähti Mika selvittämään sadevesijärjestelmien toimittajia netistä ja päätyi Kourusetin Kourubotti-palveluun, ja hämmästyi siitä, että remontin hinnan näkee palvelusta suoraan ilman myyjän käyntiä kohteessa. Kourubotin esittämät kysymykset olivat yksinkertaisia, ja kaikki sujui maaliin asti toivotulla tavalla.
Lue koko juttu >