Tuotteet

Kouruset Oy on yksi alansa johtavista sadevesijärjestelmien, kattoturvatuotteiden ja parvekevedenpoistojärjestelmien toimittajista. Suoritamme tuotteidemme asennusta ammattilaistyömailla ja kuluttajia palvelemme kilpailukykyisin hinnoin tarviketoimituksilla verkkokauppamme kautta.

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja lumien sulamisvedet hallitusti vesikatolta sadevesikaivoon. Järjestelmä koostuu vedet katolta keräävistä vesikouruista ja alastuloista (syöksyputkista).

lumiesteet katolla

Lumiesteet

Lumiesteillä estetään lumen putoaminen katolta väärään paikkaan vääränä ajankohtana. Laadukkaat kotimaiset Pisko-lumiesteet sopivat kaikille katemateriaaleille erilaisten kannakkeiden avulla.

Kattosillat

Kattosiltaa käytetään turvallisen kulkuyhteyden rakentamiseen seinätikkaalta huollettavalle kohteelle, kuten savupiipulle. Määräysten mukaan kattosiltaa tai lapetikasta on käytettävä kaltevuudeltaan 1:8 (7°) ja sitä jyrkemmillä katoilla.

Seinätikkaat

Seinätikkaita käytetään turvallisena kulkuyhteytenä maasta vesikatolle. Pisko-seinätikkaat sopivat kaikenlaisiin kohteisiin omakotitalosta kerrostaloon, ja korkeampiin rakennuksiin on saatavilla myös vaatimusten mukaiset turvavarusteet tikkaaseen liitettäväksi.

Palotikkaat

Palotikkaita / turvatikkaita käytetään pientalon hätäpoistumistienä ylemmistä kerroksista. Palotikkaat on asennettava, jos ikkuna on yli 3,5 metrin korkeudella maanpinnasta (Suomen rakentamismääräyskokoelma F2).

Lapetikkaat

Lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja/tai kattosiltojen jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseksi rakennuksen katolla sijaitseville huollettaville kohteille.