AAA -luottokelpoisuus

Tuotteet

Kouruset Oy on yksi alansa johtavista sadevesijärjestelmien, kattoturvatuotteiden ja parvekevedenpoistojärjestelmien toimittajista. Suoritamme tuotteidemme asennusta ammattilaistyömailla ja kuluttajia palvelemme kilpailukykyisin hinnoin tarviketoimituksilla verkkokauppamme kautta.

Parvekevedenpoisto

Toimiva parvekevedenpoistojärjestelmä pitää parvekkeen kuivana ja lisää sen käyttöikää. Valikoimastamme löydät sisäpuoliset ja ulkopuoliset parvekeputkistot sekä kustannustehokkaat heittäjäputket.

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja lumien sulamisvedet hallitusti vesikatolta sadevesikaivoon. Järjestelmä koostuu vedet katolta keräävistä vesikouruista ja alastuloista (syöksyputkista).

lumiesteet katolla

Lumiesteet

Lumiesteillä estetään lumen putoaminen katolta väärään paikkaan vääränä ajankohtana. Laadukkaat kotimaiset Pisko-lumiesteet sopivat kaikille katemateriaaleille erilaisten kannakkeiden avulla.

Kattosillat

Kattosiltaa käytetään turvallisen kulkuyhteyden rakentamiseen seinätikkaalta huollettavalle kohteelle, kuten savupiipulle. Määräysten mukaan kattosiltaa tai lapetikasta on käytettävä kaltevuudeltaan 1:8 (7°) ja sitä jyrkemmillä katoilla.

Seinätikkaat

Seinätikkaita käytetään turvallisena kulkuyhteytenä maasta vesikatolle. Pisko-seinätikkaat sopivat kaikenlaisiin kohteisiin omakotitalosta kerrostaloon, ja korkeampiin rakennuksiin on saatavilla myös vaatimusten mukaiset turvavarusteet tikkaaseen liitettäväksi.

Palotikkaat

Palotikkaita / turvatikkaita käytetään pientalon hätäpoistumistienä ylemmistä kerroksista. Palotikkaat on asennettava, jos ikkuna on yli 3,5 metrin korkeudella maanpinnasta (Suomen rakentamismääräyskokoelma F2).

Lapetikkaat

Lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja/tai kattosiltojen jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseksi rakennuksen katolla sijaitseville huollettaville kohteille.