AAA -luottokelpoisuus

Tuotteet

Kouruset Oy on yksi alansa johtavista sadevesijärjestelmien, kattoturvatuotteiden ja parvekevedenpoistojärjestelmien toimittajista. Suoritamme tuotteidemme asennusta ammattilaistyömailla ja kuluttajia palvelemme kilpailukykyisin hinnoin tarviketoimituksilla verkkokauppamme kautta.

Parvekevedenpoisto

Toimiva parvekevedenpoistojärjestelmä pitää parvekkeen kuivana ja lisää sen käyttöikää. Valikoimastamme löydät sisäpuoliset ja ulkopuoliset parvekeputkistot sekä kustannustehokkaat heittäjäputket.

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja lumien sulamisvedet hallitusti vesikatolta sadevesikaivoon. Järjestelmä koostuu vedet katolta keräävistä vesikouruista ja alastuloista (syöksyputkista).

lumiesteet katolla

Lumiesteet

Lumiesteillä estetään lumen putoaminen katolta väärään paikkaan vääränä ajankohtana. Laadukkaat kotimaiset Pisko-lumiesteet sopivat kaikille katemateriaaleille erilaisten kannakkeiden avulla.

Kattosillat

Kattosiltaa käytetään turvallisen kulkuyhteyden rakentamiseen seinätikkaalta huollettavalle kohteelle, kuten savupiipulle. Määräysten mukaan kattosiltaa tai lapetikasta on käytettävä kaltevuudeltaan 1:8 (7°) ja sitä jyrkemmillä katoilla.

Seinätikkaat

Seinätikkaita käytetään turvallisena kulkuyhteytenä maasta vesikatolle. Pisko-seinätikkaat sopivat kaikenlaisiin kohteisiin omakotitalosta kerrostaloon, ja korkeampiin rakennuksiin on saatavilla myös vaatimusten mukaiset turvavarusteet tikkaaseen liitettäväksi.

Palotikkaat

Palotikkaita / turvatikkaita käytetään pientalon hätäpoistumistienä ylemmistä kerroksista. Palotikkaat on asennettava, jos ikkuna on yli 3,5 metrin korkeudella maanpinnasta (Suomen rakentamismääräyskokoelma F2).

Lapetikkaat

Lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja/tai kattosiltojen jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseksi rakennuksen katolla sijaitseville huollettaville kohteille.

Pelastautumisluukut

Pelastautumisluukkua käytetään kerrostalokohteissa, joissa on järjestettävä turvallinen hätäpoistumistie parvekkeiden kautta. Tyypillisesti hätäpoistuminen järjestetään luukuilla sellaisilta parvekkeilta, johon pelastuslaitoksen kalustolla ei ole pääsyä, tai asunto on muutoin tikasauton ylettymättömissä.

Ostoskorisi

Toimitustapa

Vahvista valinta
Toimitus kohteeseen 1-5 arkipäivää

Tilauksesi toimitetaan kohteeseen viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

Pikatoimitus

Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

Nouto varastolta

Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.