AAA -luottokelpoisuus

Tervetuloa tutustumaan avoimiin työpaikkoihimme!

Kouruset Oy on parvekevedenpoistoon, sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys, joka palvelee kuluttajia, ammattirakentajia ja taloyhtiöitä 30 vuoden kokemuksella. Pisimmät asiakassuhteemme ammattirakentajiin ovat kestäneet perustamisvuodestamme saakka ja meidät tunnetaan toimialan laadukkaimpana ja luotettavimpana toimittajana. Palvelemme asiakkaitamme Etelä-Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sopivaa tehtävää avoimien paikkojen joukosta? Ei hätää, sillä voit jättää meille avoimen työhakemuksen. Kourusetilla toivotamme tervetulleeksi energiset ja kunnianhimoiset työntekijät, jotka tarttuvat haasteisiin uteliaalla asenteella.

  Ostoskorisi

  Toimitustapa

  Vahvista valinta
  Toimitus kohteeseen 1-5 arkipäivää

  Tilauksesi toimitetaan kohteeseen viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

  Pikatoimitus

  Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

  Nouto varastolta

  Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.