AAA -luottokelpoisuus

Seinätikkaat

Seinätikkaita käytetään turvallisena kulkuyhteytenä maasta vesikatolle. Kourusetin seinätikkaat sopivat kaikenlaisiin kohteisiin omakotitalosta kerrostaloon, ja korkeampiin rakennuksiin on saatavilla myös vaatimusten mukaiset turvavarusteet tikkaaseen liitettäväksi. Lasten kiipeily tikkaille voidaan estää kiipeilyesteellä tai varustamalla tikas avattavalla liukutikassarjalla.

Kouruset Oy:llä on lähes 30 vuoden kokemus tikastuotteista ja asennamme niitä vuosittain sadoilla ammattilaistyömailla. Kuluttaja-asiakkaita ja pienrakentajia palvelemme verkkokauppamme kautta, josta löydät markkinoiden laajimman tikasvalikoiman kilpailukykyiseen hintaan ja kotiovellesi toimitettuna.

Tarvitseeko rakennukseni seinätikkaat?

Kiinteät seinätikkaat ovat tarpeen turvallisten kulkuyhteyksien varmistamiseksi katolla sijaitseville huollettaville kohteille. Valitsemalla karhennetulla puolalla varustetut Kouruset Pro -seinätikkaat parannat mm. nuohoojan työturvallisuutta. Suosittelemme asentamaan seinätikkaat aina talon päätyyn, minimoiden lumen tikkaalle aiheuttamien vauroiden riskin.

Nouskorkeudeltaan yli 8 metriä pitkät seinätikkaat tulee varustaa nousukiskolla tai selkäsuojuksella.

Turvallisuus ennen kaikkea

Standardit vaativat, että kiinteät tikkaat suunnitellaan tavalla, joka ehkäisee liukastumisen riskiä kaikissa sääolosuhteissa. Karhennetuilla puolilla varustettu Pro on nämä vaatimukset täyttävä kotimainen tikasjärjestelmä.

Lujuuden ja korroosiokeston osalta seinätikkaat täyttävät vaatimukset, jotka RT-ohjekortissa (RT 85-11132) on talotikkaille annettu.

Tekniset tiedot

Kouruset Pro -tikasjärjestelmien osat valmistetaan korroosiosuojatusta teräksestä ja tikasrungot valmistetaan niittausmenetelmällä. Tikkaan puolissa on turvallisuutta parantava karhennus.

  • Tikkaiden runkomateriaalin ainevahvuus 1,25 mm
  • Paarteen mitat 25 x 45 mm
  • Puolaputken halkaisija 25 mm
  • Tikkaiden käyntileveys 400 mm
  • Askelmajako 300 mm

Toimitus

Voit tilata seinätikkaat kätevästi asennusvalmiina pakettina verkkokauppamme kautta. Tikkaat toimitetaan maksimissaan 3 metriä pitkinä runkoina tilatun tikkaan pituudesta riippuen. Runkojen yhdistäminen on helppoa valmiiden supistusten ansiosta.

Toimitusaika on nopea, vain 1-5 arkipäivää vastaanotetusta tilauksesta. Toimituksen hinta on tilauksen koosta riippumatta aina 29 euroa kattaen koko Suomen.

Asennus

Voit tilata seinätikkaat asennettuna Kourusetilta lähes koko Uudellamaalla sekä Lahden ja Hämeenlinnan kaupunkialueilla. Katso Kourubotti-palvelun kautta mitä seinätikkaiden asennus maksaisi juuri sinun taloosi.

Siirry Kourubottiin >>

Seinätikkaiden hankinta

Olemme koonneet ohjeet ja parhaat vinkkimme seinätikkaiden hankintaan pienrakentajalle. Tutustu oppaaseen täällä.

Värit

Seinätikkaiden väri valitaan yleensä joko seinän tai vesikourujen ja kattoturvatuotteiden mukaan. Yleisimmät RR-värisävyt ovat saatavilla suoraan varastostamme. Mikäli tarvitset erikoissävyä, esim. RAL, otathan yhteyttä myyntiimme.

Takuu

Myönnämme kuluttaja-asiakkaille toimitetuille seinätikkaille 50 vuoden teknisen takuun.

Ammattirakennusliikkeille asennus- ja tuotetakuu määräytyy kulloinkin voimassa olevien sopimusehtojen mukaisesti.

Tutustu asennusvalmiiseen seinätikaspakettiin ja muihin tikasvarusteisiin verkkokaupassamme: