AAA -luottokelpoisuus

Seinätikkaat

Seinätikkaita käytetään turvallisena kulkuyhteytenä maasta vesikatolle. Kourusetin seinätikkaat sopivat kaikenlaisiin kohteisiin omakotitalosta kerrostaloon, ja korkeampiin rakennuksiin on saatavilla myös vaatimusten mukaiset turvavarusteet tikkaaseen liitettäväksi. Lasten kiipeily tikkaille voidaan estää kiipeilyesteellä tai varustamalla tikas avattavalla liukutikassarjalla.

Kouruset Oy:llä on lähes 30 vuoden kokemus tikastuotteista ja asennamme niitä vuosittain sadoilla ammattilaistyömailla. Kuluttaja-asiakkaita ja pienrakentajia palvelemme verkkokauppamme kautta, josta löydät markkinoiden laajimman tikasvalikoiman kilpailukykyiseen hintaan ja kotiovellesi toimitettuna.

Tarvitseeko rakennukseni seinätikkaat?

Kiinteät seinätikkaat ovat tarpeen turvallisten kulkuyhteyksien varmistamiseksi katolla sijaitseville huollettaville kohteille. Valitsemalla karhennetulla puolalla varustetut Kouruset Pro -seinätikkaat parannat mm. nuohoojan työturvallisuutta. Suosittelemme asentamaan seinätikkaat aina talon päätyyn, minimoiden lumen tikkaalle aiheuttamien vauroiden riskin.

Nouskorkeudeltaan yli 8 metriä pitkät seinätikkaat tulee varustaa nousukiskolla tai selkäsuojuksella.

Turvallisuus ennen kaikkea

Standardit vaativat, että kiinteät tikkaat suunnitellaan tavalla, joka ehkäisee liukastumisen riskiä kaikissa sääolosuhteissa. Karhennetuilla puolilla varustettu Pro on nämä vaatimukset täyttävä kotimainen tikasjärjestelmä.

Lujuuden ja korroosiokeston osalta seinätikkaat täyttävät vaatimukset, jotka RT-ohjekortissa (RT 85-11132) on talotikkaille annettu.

Tekniset tiedot

Kouruset Pro -tikasjärjestelmien osat valmistetaan korroosiosuojatusta teräksestä ja tikasrungot valmistetaan niittausmenetelmällä. Tikkaan puolissa on turvallisuutta parantava karhennus.

  • Tikkaiden runkomateriaalin ainevahvuus 1,25 mm
  • Paarteen mitat 25 x 45 mm
  • Puolaputken halkaisija 25 mm
  • Tikkaiden käyntileveys 400 mm
  • Askelmajako 300 mm

Toimitus

Voit tilata seinätikkaat kätevästi asennusvalmiina pakettina verkkokauppamme kautta. Tikkaat toimitetaan maksimissaan 3 metriä pitkinä runkoina tilatun tikkaan pituudesta riippuen. Runkojen yhdistäminen on helppoa valmiiden supistusten ansiosta.

Toimitusaika on nopea, vain 1-5 arkipäivää vastaanotetusta tilauksesta. Toimituksen hinta on tilauksen koosta riippumatta aina 25,00 euroa kattaen koko Suomen.

Asennus

Voit tilata seinätikkaat asennettuna Kourusetilta lähes koko Uudellamaalla sekä Lahden ja Hämeenlinnan kaupunkialueilla. Katso Kourubotti-palvelun kautta mitä seinätikkaiden asennus maksaisi juuri sinun taloosi.

Siirry Kourubottiin >>

Seinätikkaiden hankinta

Olemme koonneet ohjeet ja parhaat vinkkimme seinätikkaiden hankintaan pienrakentajalle. Tutustu oppaaseen täällä.

Värit

Seinätikkaiden väri valitaan yleensä joko seinän tai vesikourujen ja kattoturvatuotteiden mukaan. Yleisimmät RR-värisävyt ovat saatavilla suoraan varastostamme. Mikäli tarvitset erikoissävyä, esim. RAL, otathan yhteyttä myyntiimme.

Takuu

Myönnämme kuluttaja-asiakkaille toimitetuille seinätikkaille 50 vuoden teknisen takuun.

Ammattirakennusliikkeille asennus- ja tuotetakuu määräytyy kulloinkin voimassa olevien sopimusehtojen mukaisesti.

Tutustu asennusvalmiiseen seinätikaspakettiin ja muihin tikasvarusteisiin verkkokaupassamme:

Ostoskorisi

Toimitustapa

Vahvista valinta
Toimitus kotiovelle 1-5 arkipäivää

Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

Pikatoimitus

Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

Nouto varastolta

Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.