Suomi  |   Viro  
AAA -luottokelpoisuus
Vesiset on tehokas, luotettava ja tyylikäs ratkaisu parvekkeen vedenpoistoon

Vesiset-tuotteilla rakennuksen vedenpoisto hoituu tehokkaasti, luotettavasti ja tyylikkäästi. Järjestelmämme on kehitetty silmällä pitäen vedenpoiston tehokkuutta, asumismukavuutta sekä järjestelmän kestävyyttä.  

Vesiset-parvekevedenpoiston laatu on syntynyt halusta tehdä jokainen tuote aina hieman paremmin. Korkea laatu ei tarkoita tuotteissamme korkeaa hintaa, vaan oikeaa valmistustapaa- ja menetelmää.  

Vesiset-tuotteita on hyödynnetty jo tuhansissa kerrostalokohteissa ympäri maan. Koska asennamme tuotteitamme myös itse, saamme työkohteista ensi käden kokemusta yleisistä parvekevedenpoiston haasteista ja ongelmista, mikä mahdollistaa jatkuvan tuotevalikoiman kehitystyön.

Vesiset Plus parvekkeen sisäpuolinen järjestelmä

Kaiken kattava järjestelmä uudis- ja saneerauskohteisiin.
Plus-järjestelmästä löytyy viimeistellyt ratkaisut katolle, käännetylle
katolle, kerroksiin ja putkiston liittämiseen sadevesiviemäriin.
Järjestelmä on kehitetty vuosikymmenien kokemuksella ja kaikkiin
havaittuihin ongelmiin on haettu tinkimätön ratkaisu.

Vesiset UP parvekkeen ulkopuolinen järjestelmä

Parvekkeen ulkopuolinen järjestelmä parantaa asumismukavuutta antaen lisätilaa parvekkeelle ja vieden veden virtausäänet kauemmaksi. 

Ulkopuolinen järjestelmä sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa vesikaton alastulo yhdistetään parvekevedenpoistoon, jolloin kohteeseen tulee pienempi määrä putkilinjoja.

Vesiset_uusi_3

Vesiset HP heittäjäputket

Vesiset-heittäjäputket taipuvat moneen: järjestelmä koostuu
valmiista komponenteista, joilla vedenpoisto voidaan hoitaa
niin vesiuran kyljestä kuin pohjasta. Heittäjäputki liitetään
valusatulaan mekaanisella kiinnityksellä työmaalla.

RST-alastulot

Vesiset-tuoteperheen komponentit sopivat käytettäväksi myös RST-alastuloissa kolmessa eri koossa. Arkkitehdit suosivat näitä alastuloja erityisesti ovenlipoissa, katoksissa sekä kerrostalojen maantasokerroksissa.

Perinteisesti RST-alastulot on jouduttu tekemään kohdekohtaisesti mitoittaen ja hitsaten. Sen sijaan Vesiset-tuoteperhe tarjoaa nämä tuotteet valmiina vakio-osina. Tämä säästää aikaa työmaalla ja laskee rakennuskustannuksia.

Vesiset-tuotteet löytyvät ProdLibpalvelusta, josta suunnittelijat voivat ladata rakennedetaljimme AutoCAD-, Archicad- ja Revit -ohjelmiin.

TUTUSTU

Vesiset-tuotteisiin liittyvät läpivientikappaleet, kuten kaivot, ovat ladattavissa elementtipiirroksiin Tekla Structures ja Warehouse -palveluista.

TUTUSTU