Suomi  |   Viro  
AAA -luottokelpoisuus
Vesiset on tehokas, luotettava ja tyylikäs ratkaisu parvekkeen vedenpoistoon

Vesiset-tuotteilla rakennuksen vedenpoisto hoituu tehokkaasti, luotettavasti ja tyylikkäästi. Järjestelmämme on kehitetty silmällä pitäen vedenpoiston tehokkuutta, asumismukavuutta sekä järjestelmän kestävyyttä.  

Vesiset-parvekevedenpoiston laatu on syntynyt halusta tehdä jokainen tuote aina hieman paremmin. Korkea laatu ei tarkoita tuotteissamme korkeaa hintaa, vaan oikeaa valmistustapaa- ja menetelmää.  

Vesiset-tuotteita on hyödynnetty jo tuhansissa kerrostalokohteissa ympäri maan. Koska asennamme tuotteitamme myös itse, saamme työkohteista ensi käden kokemusta yleisistä parvekevedenpoiston haasteista ja ongelmista, mikä mahdollistaa jatkuvan tuotevalikoiman kehitystyön.

Vesiset Plus parvekkeen sisäpuolinen järjestelmä

Kaiken kattava järjestelmä uudis- ja saneerauskohteisiin.
Plus-järjestelmästä löytyy viimeistellyt ratkaisut katolle, käännetylle
katolle, kerroksiin ja putkiston liittämiseen sadevesiviemäriin.
Järjestelmä on kehitetty vuosikymmenien kokemuksella ja kaikkiin
havaittuihin ongelmiin on haettu tinkimätön ratkaisu.

Vesiset UP parvekkeen ulkopuolinen järjestelmä

Parvekkeen ulkopuolinen järjestelmä parantaa asumismukavuutta antaen lisätilaa parvekkeelle ja vieden veden virtausäänet kauemmaksi. 

Ulkopuolinen järjestelmä sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa vesikaton alastulo yhdistetään parvekevedenpoistoon, jolloin kohteeseen tulee pienempi määrä putkilinjoja.

Vesiset_uusi_3

Vesiset HP heittäjäputket

Vesiset-heittäjäputket taipuvat moneen: järjestelmä koostuu
valmiista komponenteista, joilla vedenpoisto voidaan hoitaa
niin vesiuran kyljestä kuin pohjasta. Heittäjäputki liitetään
valusatulaan mekaanisella kiinnityksellä työmaalla.

RST-alastulot

Vesiset-tuoteperheen komponentit sopivat käytettäväksi myös RST-alastuloissa kolmessa eri koossa. Arkkitehdit suosivat näitä alastuloja erityisesti ovenlipoissa, katoksissa sekä kerrostalojen maantasokerroksissa.

Perinteisesti RST-alastulot on jouduttu tekemään kohdekohtaisesti mitoittaen ja hitsaten. Sen sijaan Vesiset-tuoteperhe tarjoaa nämä tuotteet valmiina vakio-osina. Tämä säästää aikaa työmaalla ja laskee rakennuskustannuksia.

Vesiset-tuotteet löytyvät ProdLibpalvelusta, josta suunnittelijat voivat ladata rakennedetaljimme AutoCAD-, Archicad- ja Revit -ohjelmiin.

TUTUSTU

Vesiset-tuotteisiin liittyvät läpivientikappaleet, kuten kaivot, ovat ladattavissa elementtipiirroksiin Tekla Structures ja Warehouse -palveluista.

TUTUSTU

  Ostoskorisi

  Toimitustapa

  Vahvista valinta
  Toimitus kohteeseen 1-5 arkipäivää

  Tilauksesi toimitetaan kohteeseen viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

  Pikatoimitus

  Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

  Nouto varastolta

  Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.