AAA -luottokelpoisuus

Kouruset Oy vahvimmassa AAA-luottoluokassa

Kouruset Oy vahvimmassa AAA-luottoluokassa

Kouruset Oy vahvimmassa AAA-luottoluokassa

Lehdistössä nousee tällä hetkellä esiin poikkeuksellisen paljon rakennusalan yrityksiin liittyviä konkurssi- ja yrityssaneerausuutisia, mikä johtunee korkotason noususta ja sitä seuranneesta rakennusalan yleisestä hiipumisesta.

Ymmärrämme, että rakennusalan tuotteita tai palveluita ostavalle kuluttajalle tai yritykselle tämä aiheuttaa epävarmuutta – saanko tilaamani tai maksamani tuotteen tai palvelun ajallaan, tai saanko sitä lainkaan? Vaikka tilaus-, toimitus-, ja maksuasiat hoituisivatkin ilman ongelmia, mikä on toimittajan tilanne esimerkiksi kahden vuoden kuluttua, kun mahdolliset takuuasiat tulevat ajankohtaisiksi?

Nykyisin erityisesti verkkokaupankäynti on arkipäiväistynyt, mutta vain harvat hankintaa tekevät kuluttajat tai yritykset tutustuvat myyjäosapuolen taustoihin. Erityisesti nyt taloudellisesti heikompien aikojen koitettua kannustamme toimimaan näin, sillä se antaa parhaat eväät kaupankäynnin onnistumiseen.

Kouruset Oy on kuulunut pitkään luottoluokitusyhtiö Dun & Bradstreetin vahvimpaan AAA-luottoluokkaan. Olemme toimineet sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden toimialalla jo vuodesta 1993 asti, ja AAA-luottoluokkaan nousimme vuonna 1999. Katso sertifikaatti tästä.

Suomalaisyrityksistä ainoastaan 2,3 % kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen. Vaatimuksena kyseiselle luokitukselle ovat muun muassa keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen, sekä riittävä toiminnan volyymi.

Yrityksemme omavaraisuusaste on 93,8 % tarkoittaen, että yritystoimintamme on vakavaraisella pohjalla ja velan määrä on erittäin pieni. Yleisesti ottaen yli 50 % omavaraisuusastetta pidetään erinomaisena.

Vakavaraisella yrityksellä on edellytykset selvitä sitoumuksistaan myös liiketoiminnallisesti heikompina ajanjaksoina. Voit siis asioida kanssamme ilman pelkoa toimitusten vaarantumisesta tai kyvystä hoitaa mahdollisesti jälkikäteen ilmeneviä takuuasioita tai reklamaatioita.

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme luottamuksesta, ja lupaamme tehdä jatkossakin parhaamme laadukkaiden toteutusten eteen niin asennustoiminnassa, tarvikemyynnissä kuin parvekevedenpoiston tuotevalmistuksen saralla.