Ammattilaislaatua pienrakentajalle lähes 30 vuoden kokemuksella

Palvelemme sinua sadevedenpoistoon ja kattoturvaan liittyvissä asioissa lähes 30 vuoden kokemuksella suurten ammattirakentajien työmailta.

Toimitamme tuotteet omasta täyden valikoiman varastostamme Tuusulasta muutamassa arkipäivässä kotiovellesi. Toimitushinta on aina kiinteä 29,00 €, joten voit huoletta tilata tarvikkeet isompaakin projektia varten.

Tuotevalikoimamme koostuu Piristeel Oy:n valmistamista Pisko-sadevesijärjestelmistä ja kattoturvatuotteista. Tuotteet ovat kotimaista huippulaatua ja ne on suunniteltu kestämään Suomen vaativissa sääolosuhteissa. Pisko-tuotteet täyttävät kaikki laadukkaan rakentamisen standardit ja vaatimukset. Täydellistä asiakaskokemusta tavoiteltaessa pienetkin asiat ratkaisevat, joten tuotteidemme mukana tulevat kiinnitystarvikkeet ovat kaikkien tunteman Würthin taattua laatua. Jotta asennus olisi helppoa myös pienrakentajalle, toimitamme tuotteidemme mukana helppolukuiset asennusohjeet.

Halutessasi saat apua oikeiden tuotteiden valitsemisessa ja tarvittavan määrän laskemisessa.

5v takuu

Myönnämme verkkokaupan tuotteille 5 vuoden materiaalitakuun.

Maksutavat

Verkkosivuilla ilmoitetut yksikköhinnat sisältävät ALV 24%.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkomaksu Checkout.fi -verkkomaksupalvelun kautta.
Maksuvaihtoehtoina käyvät kotimaiset verkkopankit sekä pankki- ja luottokortit.

Lasku ja osamaksu

Tarjoamme verkkokaupan maksuvaihtoehtoina myös laskua ja osamaksua seuraavien palveluntarjoajien kautta:

  • OP Lasku (lasku ja osamaksu)
  • Jousto (lasku ja osamaksu)

Laskulla jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa!

Toimitus 29 euroa

Toimitus kotiovelle

Verkkokaupan toimitusmaksu kaikille tilauksille on 29,00 €/toimitus, sisältäen alv 24 %.
Tuotteet toimitetaan kotiisi sovittuna ajankohtana. Kuljetusyhteistyökumppanimme on yhteydessä tilaajaan toimitusajankohdan sopimiseksi.

Varastotuotteiden toimitusaika on 1-4 arkipäivää vastaanotetusta maksusta.
Tehdastilaustuotteiden toimitusaika on 7-14 arkipäivää vastaanotetusta maksusta.

Huomaathan, että mikäli toimitus lähetetään useampana pakettina, saattavat ne saapua perille useammalla toimituskerralla.

Nouto

Tilauksen nouto varastolta on aina ilmaista. Valitse toimitustavaksi nouto verkkokaupan kassalla.

Noutoasiakkaille tarjoamme peräkärryn lainaan maksutta. Mikäli tarvitset lainakärryä, olethan yhteydessä etukäteen numeroon 010 320 3640 tai myynti@kouruset.fi.

Palautusoikeus 14 vuorokautta

Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli haluat tehdä palautuksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@kouruset.fi. Liitä sähköpostiisi mukaan tilauksen tarkemmat tiedot.

Autamme sinua chatissa

Mikäli haluat lisätietoja tuotteista tai apua oikeiden tuotteiden valintaan, klikkaa asiakaspalvelu-chat auki sivuston oikeasta alakulmasta.

Palvelemme chatissa pääsääntöisesti arkisin kello 9 – 16. Mikäli emme ole paikalla, voit jättää meille viestin ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

BLACK WEEKEND – kaikki tuotteet -10 % sunnuntaihin 29.11. saakka. Käytä kuponkikoodia BLACK.

Pyöreä sadevesijärjestelmä

Pyöreät vesikourut ja syöksyt valmistetaan 0,6 mm paksusta, GreenCoat RWS Pural -pinnoitetusta kotimaisesta teräspellistä. Pural on kestävyydeltään erinomainen, se hylkii likaa ja on helppo puhdistaa. Lujuutensa lisäksi Pural-pinnoitteen kevyesti strukturoitu silkinkiiltoinen pinta miellyttää silmää ja kestää kriittisenkin katseen. Materiaalilla on parhaat mahdolliset luokitukset UV-kestävyydestä (Ruv4) sekä korroosionkestosta (RC5).

Puolipyöreä P125 vesikouru kiinnitetään räystäsrakenteisiin vaihtoehtoisesti joko kourun sisäpuolisella kannakkeella tai ulkokoukulla, joka kiertää kourun ulkopuolella. Ulkokoukuilla varustettu puolipyöreä vesikouru on yleisemmin käytetty vaihtoehto. Ulkokoukku antaa puolipyöreälle kourulle perinteikkään ilmeen ja kouru on helppo puhdistaa roskista.

Syöksytorvilla johdetaan rakennuksen katolle kertyvä vesi hallitusti sadevesikaivoon tai maahan. Toimiva sadevesijärjestelmä pitää rakenteet ja perustukset kuivina. Valikoimastamme löydät kotimaiset Piskon syöksytorvet RR-värikartan eri sävyissä 100 mm halkaisijalla sekä suuremmille lappeille tarkoitetut syöksyt 120 mm halkaisijalla.

Lue lisää vesikouruista ja syöksytorvista

Tutustu sadevesijärjestelmien hankintaoppaaseen

Näytetään kaikki 54 tulosta

Pyöreät vesikourut

Pyöreät alastulot / syöksytorvet

 Sivuston toteutus - Codetion