Suomi  |   Viro  
AAA -luottokelpoisuus
Vesiset HP parvekkeiden heittäjäputket uudisrakentamiseen ja saneeraukseen

Heittäjäputket (HP) voidaan valita kohteisiin, joissa parvekkeiden vedenpoisto halutaan hoitaa mahdollisimman kustannustehokkaasti. Heittäjäputket soveltuvat käytettäväksi, mikäli poistettava veden määrä on vähäinen eikä parvekkeiden alla ole kulkureittejä. Heittäjäputket eivät sovellu kohteisiin, joissa parvekelinjan kattovedet on johdettava alas alastuloputkella.

Valuputki + ulosheittäjä uudisrakentamiseen 

Tuoteryhmä koostuu neljästä komponentista; valuputkesta, valuputken jatkoputkesta, kulmakappaleesta sekä työmaalla asennettavasta heittäjäputkesta. Vesisetin heittäjäputket tarjoavat suunnittelijalle vapautta, sillä poistoputki voidaan sijoittaa alkavaksi vesiuran kyljestä tai pohjasta. Elementissä vesiura voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan hyödyntämällä mittaan katkaistavaa valuputken jatkoputkea. Valuputki valetaan parvekelaattaan elementtitehtaalla tai tehdään paikallisvaluna työmaalla. Valuputkeen sopiva lukitusurallinen heittäjäputki voidaan kiinnittää valuputkeen mekaanisesti työmaalla ilman työkaluja tai liimakittiä, mikä helpottaa elementtien kuljetusta. Ulosheittäjä on valmistettu G180 harjatusta 50,8 mm RST-putkesta. 

Poistoputki 51 mm saneerausrakentamiseen 

Poistoputki valmistetaan 51 mm harjatusta G180 RST-putkesta. Putki supistetaan päästä haluttuun mittaan. Supistuksen ansiosta putki voidaan asentaa vanhaan aukkoon, ja näin vältytään kalliilta ja työläältä timanttiporaukselta.

Vesiset-tuotteet löytyvät ProdLibpalvelusta, josta suunnittelijat voivat ladata rakennedetaljimme AutoCAD-, Archicad- ja Revit -ohjelmiin.

TUTUSTU

Vesiset-tuotteisiin liittyvät läpivientikappaleet, kuten kaivot, ovat ladattavissa elementtipiirroksiin Tekla Structures ja Warehouse -palveluista.

TUTUSTU

  Ostoskorisi

  Toimitustapa

  Toimitus kotiovelle 1-5 arkipäivää

  Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

  Pikatoimitus

  Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

  Nouto varastolta

  Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.