Vesiset-heittäjäputket johtavat parvekevedet pois kustannustehokkaasti ja luotettavasti

Heittäjäputket sopivat kohteisiin, joissa parvekkeilta poistettavan veden määrä on vähäinen eikä parvekkeiden alla ole kulkureittejä. Heittäjäputken toteutukseen on olemassa kolme eri tapaa, joista voit lukea lisää kohdassa ”toteutustavat”.

Valuputki + ulosheittäjä uudisrakentamiseen

Valuputki valetaan parvekelaattaan elementtitehtaalla tai tehdään paikallisvaluna työmaalla. Valuputkeen sopiva lukitusurallinen heittäjäputki voidaan kiinnittää valuputkeen työmaalla ilman työkaluja. Ulosheittäjä on valmistettu G180 harjatusta 50,8 mm RST-putkesta. Heittäjäputkia saa myös maalattuna RR-värikartan sävyissä. Valuputkeen on saatavana jatkoputki ja kulmakappale. Kulmakappaleella valuputken suuaukko voidaan sijoittaa vesiuran pohjalle.

 

Poistoputki 51 mm saneerausrakentamiseen

Putki asennetaan parvekkeessa olevaan reikään liimakitillä. Poistoputki on valmistettu G180 harjatusta RST-putkesta. Putken laattaan liimattava pää voidaan supistaa tai laajentaa kohteeseen sopivaksi.

 

Parvekkeen ulkopuolinen (UP) kaivo ja heittäjäputki

UP-kaivo valetaan parvekelaattaan elementtitehtaalla. UP-kaivon niittimutteriin sopivalla kierretangolla varustettu heittäjäputki voidaan asentaa kaivoon vasta työmaalla elementtien kuljetuksen helpottamiseksi.

Tämä on ainoa toteutustapa joka sallii heittäjäputken pituuden säätämisen portaattomasti. Kun heittäjäputken pituus säädetään alemmalla kerroksella aina noin 20 mm lyhyemmäksi kuin ylemmän kerroksen putki, ei vesi pääse tippumaan ylemmän kerroksen putkesta alemman kerroksen putken päälle. Lisäksi tämä toteutustapa mahdollistaa järjestelmän muuttamisen parvekkeen ulkopuoliseksi putkijärjestelmäksi myöhemmässä vaiheessa, mikäli tarvetta ilmenee. Heittäjäputki valmistetaan G180 harjatusta 60 mm RST-putkesta.

Haluatko lisätietoja ratkaisuistamme? Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

 Sivuston toteutus - Codetion