AAA -luottokelpoisuus

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Nopeasti muuttunut tilanne yhteiskunnassamme aiheuttaa haasteita niin yksilöille kuin yrityksille ja sitä kautta yleiseen taloustilanteeseen. Terveys on etusijalla, joten koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi jo asetetut ja edelleen tiukentuvat säännöt ja rajoitteet ovat perusteltuja ja ehdottoman tarpeellisia. Vaikutukset näkyvät väistämättä myös rakennusalalla, mutta siitä huolimatta jatkamme toimintaamme niiden puitteissa ja niin normaalisti kuin mahdollista.

Yrityksenä taloudellinen tilanteemme on hyvä, sillä historian saatossa olemme harjoittaneet toimintaamme pikavoittoja tai rajua kasvua hakematta. Vakaa toiminta on kasvattanut omavaraisuusasteemme lähes 100 %:iin, mikä luo pohjan varmaan ja jatkuvaan liiketoimintaan nyt ja tulevina vuosina.

Näin ollen olen toimitusjohtajana tehnyt lupauksen henkilökunnalle, ettei käsillä olevan tilanteen vuoksi lomauteta tai irtisanota yhtäkään työntekijää, jolloin heidän taloudellinen toimeentulonsa on turvattu kriisin aikana. Toki tämän lupauksen täyttäminen edellyttää joustavuutta myös työntekijöidemme puolelta – tarvittaessa jokaisen tulee olla valmis tekemään työtä myös oman varsinaisen toimenkuvansa ulkopuolelta.

Edellä mainittu lupaus on samalla lupaus asiakkaillemme – toimintamme jatkuu ammattilaistyömailla tavalliseen tapaan eikä henkilöstövähennyksistä johtuvia viivästyksiä tai häiriöitä työn etenemisessä ole odotettavissa. Luonnollisesti minimoimme ihmiskontaktien määrän työssämme ja suosimme yhteydenpitovälineinä puhelinta ja sähköpostia. Myös verkkokauppamme toiminta jatkuu tavalliseen tapaan, mutta toivomme asiakkaidemme suosivan ensisijaisesti tarvikkeiden tilaamista kotiinkuljetuksella varastoltamme noutamisen sijaan.

Toivon, että jokainen löytää näinä poikkeuksellisina aikoina mieltä virkistävää tekemistä, jotta ajatukset saadaan itse kukin pidettyä kaikesta huolimatta positiivisena.

Marko Lähdesmäki
Toimitusjohtaja
Puh. 0500 668 908

Ostoskorisi

Toimitustapa

Vahvista valinta
Toimitus kotiovelle 1-5 arkipäivää

Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

Pikatoimitus

Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

Nouto varastolta

Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.