AAA -luottokelpoisuus

Tuusulalaiseen uudiskohteeseen asennettiin sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet

Tuusulalainen Pekka Pernu ja hänen puolisonsa rakensivat uutta omakotitaloa Tuusulan Mattilassa. Heidän oma talonsa sijaitsee aivan naapurissa, ja suurempi tontti oli lohkaistu kahteen osaan rakennusprojektin mahdollistamiseksi. Työt olivat edenneet siihen pisteeseen, että rakennuksen maalausurakka oli lähes valmis, joten oli aika tilata sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet. Pernu on tilannut kyseisiä tuotteita aiemminkin Kourusetilta ja suorittanut asennuksen itse, mutta koska tässä rakennuksessa räystäs oli korkealla, päätyi hän tilaamaan tuotteet valmiiksi asennettuna.

Pernu kertoo menneensä vanhan tavan mukaisesti Kourusetin verkkosivuille tutustumaan tarjolla oleviin vaihtoehtoihin, ja löytäneensä äskettäin julkaistun Kourubotti-palvelun. Uudisrakentajana hänellä oli tarkat mitat piirustuksissa, joten tuotteiden tarvittava määrä oli helppo syöttää laskuriin. Hän kertoo luottaneensa tutun toimijan hinnoitteluun siinä määrin, että ei nähnyt kilpailutusta tarpeelliseksi, vaan päätti tehdä tilauksen loppuun samalta istumalta. Tilauksen yhteydessä Pernu esitti pyynnön käydä rakennustyömaalla paikan päällä ennen asennusta, joten työnjohtajamme vieraili kohteessa samana iltapäivänä tarkistamassa asennuksen yksityiskohdat yhdessä asiakkaan kanssa.

Pekka Pernu kehottaa uudisrakentajia kokeilemaan Kourubottia rohkeasti.
Tarjouslaskelman voi tehdä muutamassa minuutissa ja kysymyksiin saa nopeat vastaukset asiakaspalvelusta.

1,5 kerroksiseen uuteen omakotitaloon asennettiin Kourusetin toimesta puolipyöreät vesikourut, pyöreät alastulot, lumiesteet, kattosilta, ovaaliputket hätäpoistumiseen sekä karhennetut Pro-seinätikkaat. Valkoiseen hirsitaloon asennetut tuotteet olivat väriltään tumman harmaita lähinaapuruston tyylin mukaisesti, samalla tuoden näyttävää kontrastia rakennuksen värimaailmaan.

Pernu kertoo olevansa tyytyväinen asennustyön lopputulokseen. Hän kiittelee laskurin helppokäyttöisyyttä ja vaivattomuutta sekä kehuu palvelun suoraviivaisuutta, joka toi helpotusta pitkän rakennusprojektin hallintaan. Pernu kehottaakin muita uudisrakentajia tutustumaan Kourubotin tarjontaan, sillä tarjouksen saa vain muutaman minuutin vaivannäöllä ja askarruttaviin seikkoihin saa nopeasti vastauksen asiakaspalvelusta.

Luuletko, että joku saattaisi hyötyä jutusta? Olemme kiitollisia, jos jaat sen eteenpäin.