AAA -luottokelpoisuus

Tarvikenoudot onnistuvat myös tapaamatta henkilökuntaamme

Tarvikenoudot onnistuvat myös tapaamatta henkilökuntaamme

Tarvikenoudot onnistuvat myös tapaamatta henkilökuntaamme

Meiltä voit halutessasi noutaa tilaamasi tarvikkeet myös tapaamatta henkilökuntaamme kasvotusten. Toimi näin:

  1. Tilaa tuotteet puhelimitse, sähköpostilla tai verkkokaupasta (valitse verkkokaupan kassalla toimitustavaksi ”nouto”)
  2. Odota, että saat sähköpostilla vahvistuksen tilauksesi valmistumisesta
  3. Ilmoita puhelimitse 010 320 3640 tai sähköpostitse myynti@kouruset.fi itsellesi sopiva noutoajankohta

Kun saavut paikalle, odottavat tilaamasi tavarat varastomme sisäpihan puoleisella ovella sinua. Noutopiha on avoinna arkipäivisin kello 8:30 – 16:30 tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa!

Ostoskorisi

Toimitustapa

Vahvista valinta
Toimitus kotiovelle 1-5 arkipäivää

Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

Pikatoimitus

Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

Nouto varastolta

Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.