AAA -luottokelpoisuus

Isännöitsijä tilasi sadevesijärjestelmän remontin hyvinkääläiseen liikekiinteistöön

Pientaloasukkaiden lisäksi Kourubotti on hyödyllinen työkalu myös isännöitsijän arkeen. Hyvinkääläinen isännöitsijä Jarmo Mikkonen, Tili ja isännöinti Mikkonen Oy:stä oli suunnitellut hallinnoimaansa liikekiinteistöön sadevesijärjestelmän uusimista etukäteen. Isännöintitoimiston huoltomies hoiti vanhan järjestelmän purkamisen sekä hyvässä kunnossa olleiden räystäslautojen maalauksen itsenäisesti etukäteen.

Kourubotin mainos osui kohdalle oikeaan aikaan

Mikkonen kartoitti uuden sadevesijärjestelmän toimittajia ja törmäsi Kourusetin sivuilla Kourubotin mainokseen.  Tämä tapahtui sopivalla hetkellä, sillä tulossa oleva remontti oli jo tiedossa, joten palvelu kiinnosti. Kymmeniä kohteita hallinnoivana isännöitsijänä Mikkosella oli jo valmiiksi hyvä käsitys sadevesijärjestelmän uusinnan kustannuksista ja hinta tuntuikin olevan järkevällä tasolla. Toki luottamusta lisäsi aikaisempi kokemus Kourusetista.

Mikkonen yllättyi, että siinä ajassa missä hän normaalisti vasta laatii tarjouspyynnöt kilpailutusta varten, hän sai vietyä kustannuslaskelman ja tilauksen loppuun saakka. Hän oli jo valmiiksi kartoittanut kohteen räystäspituudet kivijalasta mittaamalla, joten tilaaminen hoitui yhdeltä istumalta ilman että asiaan tarvitsee palata uudelleen.

Kourubotti helpottaa isännöitsijän arkea nopean kustannuslaskelman myötä:
”Tilaus hoitui yhdeltä istumalta ilman että asiaan tarvitsee palata uudelleen”.

Mikkosen hallinnoima liikekiinteistö on rakennettu 1990-luvulla ja kohteessa oli alkuperäinen valkoinen kantikas sadevesijärjestelmä sisäpuolisilla kiinnikkeillä, joka on hankala puhdistettava sekä ulkonäkö oli kärsinyt pahasti ajan saatossa. Uudeksi järjestelmäksi valittiin puolipyöreät vesikourut ja pyöreät alastuloputket hillitymmässä keskiharmaan värisävyssä.

Mikkonen kertoo työn lopputuloksen olevan tuttua Kouruset-laatua ja kertoo Kourubotin helpottaneen hänen kiireistä arkeaan merkittävästi. Hän aikoo käyttää palvelua jatkossakin isännöimiensä kohteiden tarpeisiin. Nopea palvelu, sovituista aikatauluista kiinni pitäminen ja mutkaton yhteistyö on tärkeää. Pientaloasujien lisäksi hän suosittelee Kourubottia myös muille isännöitsijöille valmiin kustannuslaskelman ja tilauksen helppouden vuoksi.

Luuletko, että joku saattaisi hyötyä jutusta? Olemme kiitollisia, jos jaat sen eteenpäin.