AAA -luottokelpoisuus

Kourubotin ensimmäinen asiakas:

helsinkiläinen Mika tilasi ränniremontin omakotitaloonsa

Kesällä 2021 julkaistua uutta Kourubotti-palvelua hyödynnettiin ensimmäisen
kerran jo parin päivän kuluttua sen avautumisesta.

Helsinkiläinen Mika oli tiedostanut sadevesijärjestelmän uusimistarpeen jo pidemmän aikaa, sillä vuonna 1989 rakennetussa omakotitalossa oli edelleen alkuperäiset vesikourut ja alastulot. Vanha muovinen järjestelmä ei enää vetänyt kunnolla, vuoti useasta kohtaa ja vesikourujen valkoinen väri oli tummunut jo pitkän aikaa sitten.

Kourubotti laskee tarjouksen juuri sillä tarkkuudella kuin asiakas haluaa

Kuten useimmat nykyaikana toimivat, lähti Mika selvittämään sadevesijärjestelmien toimittajia netistä. Pienen etsinnän jälkeen hän päätyi Kourusetin Kourubotti-palveluun, ja hämmästyi siitä, että remontin hinnan näkee palvelusta suoraan ilman myyjän käyntiä kohteessa. Mika kertoo, että Kourubotin esittämät kysymykset olivat yksinkertaisia, joskin pientä epävarmuutta aiheutti henkilönostimen mahtuminen omalle tontille siten, että asennus voidaan suorittaa turvallisesti kaksikerroksiseen taloon. Tästä syystä hän lähetti pari valokuvaa tontiltaan sähköpostilla Kourusetin asiakaspalveluun, joiden pohjalta todettiin henkilönostimen käytön onnistuvan ilman ongelmia. Kourubotti laskee tarjouksen juuri sillä tarkkuudella kuin asiakas haluaa, ja Mika tyytyi mittamaan räystäiden pituudet rakennuksen kivijalan mukaan lisäten mittoihin räystäsylitykset silmämääräisesti arvioiden.

Mika suosittelee rohkeasti kokeilemaan Kourubottia. ”Tilaaminen
sujui vaivatta ja asennus tehtiin ammattimaisesti. Pihapiiri jätettiin
siistiksi ja vanha järjestelmä kuljetettiin kierrätykseen
Kourusetin toimesta.”

Mika tilasi vanhan sadevesijärjestelmän purkutyön ja uudeksi järjestelmäksi hän valitsi kantikkaan mallin, sillä se sopii talon tyyliin puolipyöreää paremmin. Väriksi hän valitsi valkoisen, samoin kuin vanhassa järjestelmässä. Hinnoittelun osalta Mika kehuu läpinäkyvyyttä ja hän kertoo hinnan olleen juuri sillä tasolla, mitä sadevesijärjestelmän uusiminen hänen mielestään kuuluukin kustantaa.

Mika kiittelee työn jälkeä ja asennuksen suorittamista siististi ja asiakkaan erityistoiveita noudattaen. Pihapiiri jätettiin siistiksi ja roskat sekä vanha järjestelmä kuljetettiin sovitusti kierrätykseen Kourusetin toimesta.

Vaikka verkkokauppa onkin viime vuosina kasvattanut jyrkästi suosiotaan, on työsuorituksen tilaaminen netistä monelle vielä suhteellisen uusi ajatus. Mika kehottaakin muita pientaloasujia kokeilemaan Kourubottia, ja mikäli hinta ja palvelun konsepti vaikuttavat itselle sopivalta, voi tilauksen tehdä rohkeasti ilman turhia huolia.

Luuletko, että joku saattaisi hyötyä jutusta? Olemme kiitollisia, jos jaat sen eteenpäin.

Ostoskorisi

Toimitustapa

Toimitus kotiovelle 1-5 arkipäivää

Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

Pikatoimitus

Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

Nouto varastolta

Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.