TOIMITUS 29 € KAIKKIIN TILAUKSIIN

30 vuoden kokemus

50 vuoden takuu

Maksutavat

Toimitus 29 euroa

Palautusoikeus 30 pv

Chat

Palvelemme sinua sadevedenpoistoon ja kattoturvaan liittyvissä asioissa lähes 30 vuoden kokemuksella suurten ammattirakentajien työmailta.

Toimitamme tuotteet omasta täyden valikoiman varastostamme Tuusulasta muutamassa arkipäivässä kotiovellesi. Toimitushinta on aina kiinteä 29,00 €, joten voit huoletta tilata tarvikkeet isompaakin projektia varten.

Tuotteemme ovat kotimaista huippulaatua ja ne on suunniteltu kestämään Suomen vaativissa sääolosuhteissa. Kouruset-tuotteet täyttävät kaikki laadukkaan rakentamisen standardit ja vaatimukset. Täydellistä asiakaskokemusta tavoiteltaessa pienetkin asiat ratkaisevat, joten tuotteidemme mukana tulevat kiinnitystarvikkeet ovat kaikkien tunteman Würthin taattua laatua. Jotta asennus olisi helppoa myös pienrakentajalle, toimitamme tuotteidemme mukana helppolukuiset asennusohjeet.

Halutessasi saat apua oikeiden tuotteiden valitsemisessa ja tarvittavan määrän laskemisessa.

Tuotteidemme laadun takeena tarjoamme jopa 50 vuoden teknisen takuun sadevesijärjestelmille, kattoturvatuotteille ja talotikkaille:

Jauhemaalatut sadevesijärjestelmät

Tekninen takuu 50 vuotta Pinnoitetakuu 20 vuotta

Jauhemaalatut kattoturvatuotteet ja talotikkaat

Tekninen takuu 50 vuotta Pinnoitetakuu 15 vuotta

Verkkosivuilla ilmoitetut yksikköhinnat sisältävät ALV 24%.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkomaksu Paytrail-verkkomaksupalvelun kautta.
Maksuvaihtoehtoina käyvät kotimaiset verkkopankit sekä pankki- ja luottokortit.

Lasku ja osamaksu

Tarjoamme verkkokaupan maksuvaihtoehtoina myös laskua ja osamaksua seuraavien palveluntarjoajien kautta:

 • OP Lasku (lasku ja osamaksu)
 • Jousto (lasku ja osamaksu)

Laskulla jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa!

Normaali toimitus kotiovelle 1-5 arkipäivää

Verkkokaupan toimitusmaksu kaikille tilauksille on 29,00 €/toimitus, sis. alv 24 %.
Tuotteet toimitetaan kotiisi sovittuna ajankohtana. Kuljetusyhteistyökumppanimme on yhteydessä tilaajaan toimitusajankohdan sopimiseksi.

Varastotuotteiden toimitusaika on 1-5 arkipäivää vastaanotetusta maksusta.
Tehdastilaustuotteiden toimitusaika on 7-14 arkipäivää vastaanotetusta maksusta.

Huomaathan, että mikäli toimitus lähetetään useampana pakettina, saattavat ne saapua perille useammalla toimituskerralla.

Pikatoimitus

Tarjoamme pikatoimitusta Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisen, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueilla. Arkipäivänä ennen kello 14 tehdyt tilaukset toimitetaan kotiovellesi samana iltana kello 17-21 välillä.

Mikäli tilaus tehdään arkena kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17-21 välillä.

Pikatoimituksen hinta on 65,00 €/toimitus sis. alv 24 %.

Nouto

Tilauksen nouto varastolta on aina ilmaista. Valitse toimitustavaksi nouto verkkokaupan kassalla.

Noutoasiakkaille tarjoamme peräkärryn lainaan maksutta. Mikäli tarvitset lainakärryä, olethan yhteydessä etukäteen numeroon 010 320 3640 tai myynti@kouruset.fi.

Haluamme, että voit tehdä verkkokaupassamme ostoksia turvallisin mielin. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin 30 vuorokauden palautusoikeuden, joka lasketaan tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia sekä ne tulee pakata hyvin palautuskuljetusta varten. Pakettituote (esimerkiksi vesikourupaketti) tulee palauttaa kokonaisuudessaan, emme hyväksy yksittäisiä osia palautuksena.

Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota sähköpostilla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@kouruset.fi ja saat tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseen.

Kun tuotteet palautuvat varastollemme ja palautus on käsitelty, tuotteiden hinta palautetaan tilauksella käytetylle maksutavalle (esim. verkkopankkimaksuissa suoraan tilille).

Mikäli haluat lisätietoja tuotteista tai apua oikeiden tuotteiden valintaan, klikkaa asiakaspalvelu-chat auki sivuston oikeasta alakulmasta.

Palvelemme chatissa pääsääntöisesti arkisin kello 9 – 16. Mikäli emme ole paikalla, voit jättää meille viestin ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

AAA -luottokelpoisuus

Lapetikkaat lukkosaumakatolle

76,50 368,10  (sis. alv 24 %)

Karhennetut Kouruset Pro -lapetikkaat lukkosaumakatolle sisältää kaiken tarvitsemasi helppoon asennukseen. Kotimainen laatutuote, joka kestää vuosikymmeniä.

Vuoden 2021 uutuusmalli, jonka karhennetut puolat lisäävät pitoa jopa 100 % verrattuna sileään! Tuotteella on 50 vuoden tekninen takuu.

Tuotetunnus (SKU): 1104 Osasto: Product ID: 46348

Kuvaus

Tuotekuvaus

Lapetikasta käytetään kulkuyhteytenä vesikatolla seinätikkaan tai kattosillan jatkona katolla sijaitseville huoltokohteille, kuten savupiipulle. Kouruset-lapetikkaat ovat kotimaisia CE-merkittyjä laatutuotteita, jotka on suunniteltu Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Lukkosaumakatolla lapetikas kiinnitetään katteen saumaan keskikiinnikkeillä ja vastaraudoilla. Lapetikas on helppo asentaa selkeiden asennusohjeiden ja katemateriaalikohtaisesti suunniteltujen kiinnikkeiden ansiosta.

Kouruset Pro on vuoden 2021 uutuustikas, jonka puolien karhennukset on tehty rei’ityksen sijaan muovaustekniikalla. Tämä tekee tikkaasta visuaalisesti tyylikkäämmän ja puolissa ei ole korroosiolle alttiita rei’itysten leikkauspintoja. Tarjoaa jopa 100 % paremman pidon kuin sileäpuolainen lapetikas!

Lapetikaspaketin sisältö

 • Karhennettu Pro-tikasrunko 1,2 – 7,2 metriä (max. 2,7 m pätkissä)
 • Tikkaanjalat 2 kpl 1400 mm välein
 • Keskikiinnike lukkosaumakatolle 2 kpl
 • Keskikiinnikeen vastarauta 25 tai 38 mm 2 kpl
 • 8 x 30 mm kuusioruuvit (Würth, kuumasinkitty)
 • 8 x 40 mm kuusioruuvit (Würth, kuumasinkitty)
 • 8 mm kuusiomutterit (Würth, kuumasinkitty)
 • Asennusohje

Mikäli valitsemasi tikaspituus koostuu useammasta tikasrungosta, tulee pakettiin mukaan liitokseen tarvittavat pultit ja mutterit. Jos et löydä valikoimasta haluamaasi tarkkaa pituutta, voit lyhentää lapetikkaita rautasahalla tai käsisirkkelillä. Huomioithan, että sinkityssä lapetikkaassa jalat ja keskikiinnike ovat maalatut (harmaa RR-22).

Lapetikkaan kiinnittäminen katteeseen

Lukkosaumakatolla lapetikkaat kiinnitetään vastaraudoilla katteen saumoihin, jotta vältytään tekemästä vuotoriskin aiheuttavia reikiä.

Lukkosaumakaton sauman korkeus määrittää katolla käytettävän vastaraudan korkeuden. Lähtökohtaisesti enintään 25 mm korkealle saumalle valitaan 25 mm vastarauta, ja yli 25 mm korkealle saumalle valitaan 38 mm vastarauta. Alla joidenkin yleisimpien tiedossamme olevien lukkosaumakattojen oikeat vastarautakorkeudet:

25 mm vastarauta:

 • Schlebach Quadro 25 mm
 • JL (JanLa) Jalo
 • Luja-Lauri
 • Weckman Progantti


38 mm vastarauta:

 • Schlebach Quadro 38 mm
 • Ruukki Classic
 • Ruukki Silence
 • FP-Lukkosaumaprofiili
 • Kymppi-katto Jalo
 • Metehe SRT 35 / WRT 35

Lapetikkaiden asennus

Katso havainnollistava lapetikkaiden asennusvideo:

Valmistusmateriaali

Sinkitty teräs (S280GD/DX51D), pinnoitteet 80 µm pulverimaali & Z275, ainevahvuus 1,25-2,5 mm.

Takuu

Myönnämme Kouruset-lapetikkaille 50 vuoden teknisen takuun.

Lisätiedot

väri

RR-21 vaalean harmaa, RR-22 harmaa, RR-23 tumman harmaa, RR-29 punainen, RR-32 tumman ruskea, RR-33 musta, RR-750 tiilen punainen, Sinkki

tikasrungon pituus / askelmäärä

1.2 metriä / 4 askelmaa, 2.1 metriä / 7 askelmaa, 2.7 metriä / 9 askelmaa, 3.3 metriä / 11 askelmaa, 3.9 metriä / 13 askelmaa, 4.2 metriä / 14 askelmaa, 4.8 metriä / 16 askelmaa, 5.4 metriä / 18 askelmaa, 6.0 metriä / 20 askelmaa, 6.3 metriä / 21 askelmaa, 6.9 metriä / 23 askelmaa, 7.5 metriä / 25 askelmaa

vastarauta

25mm, 38mm

asiakkaiden arvostelut
4,1 Perustuu 7 arvosteluun
5 ★
43% 
3
4 ★
29% 
2
3 ★
28% 
2
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
  SI
  03.09.2022
  Sakari I.
  FI FI

  Lapetikas asennusohje

  Asennusohje on huono. Jos ei ole koskaan asentanut mitään lapetikasta niin ohje on erittäin puutteellinen. Pitäisi olla yksityiskohtaisempi ohje kuvien kanssa.

  05.09.2022

  Kouruset Oy

  Hei Sakari!Kiitos tuotearvostelustasi ja ostoksestasi verkkokaupastamme.On totta, että tuotteen mukana lähetettävä asennusohje on pitkälti tekstimuodossa, ja kuvia on vain vähän. Tulemme ehdottomasti ottamaan palautteesi huomioon asennusohjeiden parantamisessa tulevaa varten.Asennusohjeiden tueksi kannattaa ehdottomasti katsoa lumiesteen tuotesivulla sekä Youtube-kanavallamme oleva asennusvideo, joka havainnollistaa asennusta jopa paremmin kuin asennusohjeeseen liitettävät kuvat. Videon löydät täältä: https://youtu.be/SrdQOzZ2fugMikäli sinulla herää kysyttävää asennuksesta tai muusta, olethan meihin yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@kouruset.fi tai puhelimitse 010 320 3640.Ystävällisin terveisin, Miika / Kouruset Oy

  JP
  11.12.2021
  Juhani P.
  FI FI

  Hyvä ostos.

  Tikkaiden oikea valinta verkkosivulla oli helppoa. Nouto sujui jouhevasti ja lapetikkaat olivat myös helppo asentaa. Hyvä ostos.

  JH
  16.09.2021
  Jukka H.
  FI FI

  lapetikkaat

  Kaikki osat olivat kuten ilmoitettu ja pientarvikkeita oli ylimääräisiä ilmeisimmin minun kaltaisia varten, jotka pudottavat aina jonkun mutterin katolta.

  PV
  05.09.2021
  petri V.
  FI FI

  Lapetikas

  Tuote oli hyvä ja semmoinen kun pitikin. Toimitus olikin sit kaikkea muuta 1-7pv piti olla mut 4vk kesti

  MP
  09.11.2020
  Markku P.
  FI FI

  Lapetikat

  Hyvin pitävät lapetikkaat. Kengät tuntuu pitävän aika hyvin.