AAA -luottokelpoisuus

Kattosillat

Kattosilta toimii kulkuyhteytenä seinä- tai lapetikkaan jatkeena katolla sijaitseville huoltokohteille, kuten esimerkiksi savupiipulle. Kouruset-kattosillat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kattosiltaprofiilissa on karhennettu pinnoite liukastumisriskin minimoimiseksi ja lumen läpäisykyky on hyvä. Kattosiltaa on helppo jatkaa tarvittavaan mittaan, sillä ritilöiden liitos onnistuu helposti ilman erillisiä liitoskappaleita. Kiinnitykseen käytetään samoja kannakkeita kuin lumiesteissä, jonka lisäksi kattosilta säädetään oikeaan kulmaan kaltevuudensäätölevyillä.

kattosilta

Tarvitsenko kattosillan?

Kattosiltaa koskevat samat määräykset kuin lapetikkaita ja seinätikkaita: katolla sijaitseville savupiipuille, ilmanvaihtolaitteille sekä muille säännöllistä käyntiä edellyttäville rakennusosille ja laitteille on oltava turvallinen ja helppokulkuinen katkeamaton kulkutie. Yli 1:8 (7°) kaltevalla katolla on käytettävä kattosiltaa, lapetikasta, kattoporrasta, askeltasoja tai jalkatukia. Yli 9 metriä korkeat rakennukset tarvitsevat lisäksi kiinnitysrakenteet turvaköysiä varten. Voit tutustua ympäristöministeriön asetukseen rakennuksen käyttöturvallisuudesta täällä.

Tekniset tiedot

  • Kattosiltaritilän materiaali 1,0 mm sinkitty rakenneteräs + jauhemaalaus
  • Kiinnikkeiden materiaali 2,0…2,5 mm sinkitty rakenneteräs + jauhemaalaus
  • Ritilän pituus 3000 mm ja käyntileveys 350 mm

Kattosillat asennettuna

Voit tilata kattosillat asennettuna Kourusetilta lähes koko Uudellamaalla sekä Lahden ja Hämeenlinnan kaupunkialueilla. Katso Kourubotti-palvelun kautta mitä kattosillan asennus maksaisi juuri sinun taloosi. Siirry Kourubottiin >>

Kattosillat tarvikkeena

Voit tilata kattosillat kätevästi asennusvalmiina paketteina verkkokauppamme kautta. Verkkokaupasta myytävien kattosiltojen standardipituus on 3 metriä. Toimitusaika on nopea, vain 1-5 arkipäivää vastaanotetusta tilauksesta. Toimituksen hinta on tilauksen koosta riippumatta aina 44,90 euroa kattaen koko Suomen.

Värit

Kattosillan väri valitaan yleensä katon värin mukaan. Yleisimmät RR-värisävyt ovat saatavilla suoraan varastostamme. Mikäli tarvitset erikoissävyä, esim. RAL, otathan yhteyttä myyntiimme. Sinkityn kattosillan valmistus on lopetettu (ei CE-merkintää), mutta sitä on edelleen rajoitetusti saatavilla varastostamme.

lumiesteet kattosillat värit

Takuu

Myönnämme kuluttaja-asiakkaille toimitetuille Kouruset-kattosilloille 50 vuoden teknisen takuun. Ammattirakennusliikkeille asennus- ja tuotetakuu määräytyy kulloinkin voimassa olevien sopimusehtojen mukaisesti.

Kattosiltojen usein kysytyt kysymykset

Mihin kattosiltaa tarvitaan?

Kattosiltaa tarvitaan kulkuyhteydeksi yli 1:8 (7°) jyräkällä vesikatolla sijaitseville huoltokohteille, kuten savupiipulle. Kattosilta asennetaan aina lappeensuuntaista kulkua varten, kun taas lapetikkaalla noustaan lapetta ylöspäin.

Asennusvalmiit kattosiltapakettinne ovat vain 3 metriä pitkiä, mutta tarvitsen pidemmän kattosillan. Kuinka toimin?

Kattosiltaprofiilien standardipituus on 3 metriä. Pitkät kattosillat muodostetaan limittämällä kattosiltaprofiilit n. 80 mm matkalta ja lukitsemalla liitos pultein ja mutterein. Tarvittaessa kattosiltaprofiilin voi katkaista käyttämällä rautasahaa tai käsisirkkeliä.

Löytyykö valikoimastanne juuri minun katolle sopiva kattosilta?

Kattosiltavalikoimamme kattaa kaikki Suomessa yleisesti käytetyt katemateriaalit. Tarjoamme täydelliset kattoturvatuoteratkaisut erilaisille profiilipeltikatoille, tiilikatoille, huopakatoille sekä kone- ja lukkosaumakatoille.

Markkinoilla on monen hintaisia, merkkisiä ja laatuisia kattosiltoja. Mistä tunnistan laadukkaan tuotteen?

Kattoturvatuotteita hankkiessa on syytä kiinnittää huomiota siihen, että ne täyttävät kaikki suomalaiset rakentamiselle asetetut standardit ja vaatimukset. Kouruset-kattosillat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja ne ovat rakenteeltaan tukevia, kestäviä ja hyvin lunta läpäiseviä. Kattosillat ovat läpikäyneet vaativat testit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia. Kouruset-kattosillat ovat CE-merkittyjä.

Tutustu asennusvalmiisiin kattosiltapaketteihin verkkokaupassamme:

Ostoskorisi

Toimitustapa

Toimitus kotiovelle 1-5 arkipäivää

Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

Pikatoimitus

Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

Nouto varastolta

Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.