Valitse ensin asennusalue!
Valitse ensin alkutiedot!
Valitse ensin tuotteet!
Tilauksen yhteenveto

Tällä sivulla näet yhteenvedon kohteen tiedoista ja tilattavista tuotteista. Lisäksi pyytäisimme sinua täyttämään yhteystietosi sekä antamaan lisätietoja asennustyön suorittamista varten. Mikäli sinulla ei ole kaikkia tietoja (esim. valokuvia) heti saatavilla, voit tallentaa laskelman ja jatkaa siitä myöhemmin.

!Tuotteiden asennus on suoritettava henkilönostimella

Sadevesijärjestelmien, kattoturvatuotteiden ja tikkaiden turvalliseen asennustyöhön tarvitaan henkilönostinta.

Työssä käytetään urakoitsijan omaa henkilönostinta, jonka vuokra on hinnoiteltu yllä näkyvälle laskelmalle. Henkilönostin vie tilaa noin 16 m2 ja sen käyttö vaatii vähintään 4,5 metrin leveydeltä tyhjää tasamaata rakennuksen viereen. Henkilönostimen ulottuma on noin 8 metriä suuntaansa. Voit tutustua henkilönostimen ulottumakaavioon tästä.

Mikäli sinulla on epävarmuutta henkilönostimen käytön mahdollisuudesta, olethan ystävällinen ja lähetät selkeät valokuvat rakennuksen ympäristöstä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@kouruset.fi ennen tilauksen viemistä loppuun.

  KOHTEEN TIEDOT


  Tilaajan tiedot ja laskutus
  YksityisasiakasYritys/taloyhtiö  Tilauksen käsittelyn edellytyksenä on riittävät, asennustyön suorittamisen mahdollistavat ennakkotiedot. Arvioimme erillisen kartoituskäynnin tarpeen tapauskohtaisesti. Asennuksen sujuvuuden varmistamiseksi pyydämme sinua lähettämään kohteesta kuvia (rakennuspiirustukset tai valokuvia) sekä täyttämään työselityksen mahdollisimman yksityiskohtaisesti.  Valitse sinulle sopiva asennusviikko oheisesta kalenterista. Asennustyö suoritetaan valitun viikon aikana (ma – pe) klo 7:00 – 20:00 välillä. Työmaiden hallinnoinnin mahdollistamiseksi tarkemman asennusajankohdan sopiminen ei tällä hetkellä ole mahdollista. Mikäli kohteeseen suoritetaan kartoituskäynti etukäteen, sovitaan siitä erikseen puhelimitse. Tilaajan ei tarvitse olla paikalla työkohteessa asennuksen aikana. On kuitenkin toivottavaa, että yhteyshenkilö on tavoitettavissa puhelimitse. Huomioithan, että vesikouruja tilatessa kohteessa tulee olla saatavilla sähkövirta kourujen valmistusta varten.

   (  -  )

  < Edelliselle sivulle

  Olen tutustunut toimitusehtoihin ja hyväksyn ne
  Hyväksyn, että luottotietoni tarkistetaan laskutusta varten (muussa tapauksessa maksu ennakkolaskulla)


  Odota, käsitellään tilaus.
  Huom! Ole kärsivällinen.
  Jos valitsit 5 suurikokoista kuvaa, käsittely saattaa viedä jopa minuutin.
    
  > >