Sadevesijärjestelmät

Toimiva sadevesijärjestelmä pitää talon rakenteet kuivana ohjaamalla sade- ja lumien sulamisvedet hallitusti pois katolta ja kulkuväyliltä. Sadevesijärjestelmä koostuu katolta veden keräävistä vesikouruista ja alastuloista (syöksyistä), joilla kouruihin kerätty vesi kuljetetaan alas sadevesikaivoon. Pinnoitetusta teräksestä valmistettu sadevesijärjestelmä on erittäin korkealaatuinen ja se kestää vuosikymmenien ajan Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Kouruset Oy:llä on lähes 30 vuoden kokemus sadevesijärjestelmistä ja asennamme niitä vuosittain sadoissa ammattirakennuskohteissa. Kuluttaja-asiakkaita ja pienrakentajia palvelemme verkkokauppamme kautta, josta löydät markkinoiden laajimman valikoiman kotimaisia sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita kilpailukykyiseen hintaan ja kotiovellesi toimitettuna.

Pyöreä sadevesijärjestelmä

Puolipyöreät vesikourut / rännit ovat nykyään asiakkaidemme suosikki, sillä sulavalinjainen muotoilu sopii rakennuksen kuin rakennuksen julkisivuun.

Saatavilla olevat vesikourukoot:

– 125 mm (P125) varastotuote
– 150 mm (P150) varastotuote
– 180 mm (P180) erikoistilauksesta

Saatavilla olevat pyöreät syöksyputkikoot:

– 100 mm (P100) varastotuote
– 120 mm (P120) varastotuote

Kantikas sadevesijärjestelmä

Kantikkaat vesikourut / rännit antavat rakennukselle perinteikkään ilmeen. Kantikasta vesikourua on saatavilla vain yhdessä koossa.

Saatavilla olevat kantikkaat vesikourut:

– 125 mm (K125) varastotuote

Saatavilla olevat syöksyputkikoot:

– 75 x 100 mm (K100) varastotuote

Sadevesijärjestelmän mitoitus ja vinkkejä hankintaan

Olemme koonneet ohjeet ja parhaat vinkkimme pienrakentajalle sadevesijärjestelmän mitoitukseen ja hankintaan. Löydät oppaan täältä.

Materiaali

Sadevesijärjestelmät valmistetaan molemmin puolin pinnoitetusta GreenCoat RWS Puralista. Pural-pinnoitteen etuja ovat erinomainen korroosionkestävyys, hyvä taivutettavuus, hyvä ulkonäön kestävyys, likaa hylkivyys ja helppo puhtaanapito.

Sadevesijärjestelmien teräksen ainevahvuus on pyöreässä järjestelmässä 0,6 mm ja kantikkaassa järjestelmässä 0,5 mm.

Takuu

Kuluttaja-asiakkaille toimitetuille sadevesijärjestelmille myönnämme 5 vuoden tuotetakuun.

Ammattirakennusliikkeille asennus- ja tuotetakuu määräytyy kulloinkin voimassa olevien sopimusehtojen mukaisesti

Toimitus

Voit tilata sadevesijärjestelmät kätevästi asennusvalmiina paketteina verkkokauppamme kautta. Verkkokaupasta myytävien vesikourujen standardipituus on toimitusteknisistä syistä 3 metriä, ja niiden yhdistely onnistuu limittämällä tai liitospalaa käyttämällä.

Toimitusaika on nopea, vain 1-7 arkipäivää vastaanotetusta tilauksesta. Toimituksen hinta on tilauksen koosta riippumatta aina 29 euroa kattaen koko Suomen.

Värit

Yleisimmät RR-värisävyt ovat saatavilla suoraan varastostamme. Mikäli tarvitset erikoissävyä, esim. RAL, otathan yhteyttä myyntiimme.

Valmistaja

Vesikourut valmistetaan paikan päällä toimipaikassamme Tuusulassa.

Peltirainan sekä Pisko-sadevesijärjestelmien muut osat valmistaa Piristeel Oy, joka on Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden valmistaja.

Tutustu asennusvalmiisiin vesikourupaketteihin verkkokaupassamme:

Puolipyöreät vesikourupaketit ja alastulot

Kantikkaat vesikourupaketit ja alastulot

 Sivuston toteutus - Codetion