AAA -luottokelpoisuus

Sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden hankintaoppaat pienrakentajalle

Näillä ohjeilla hankit pientaloosi rännit, syöksyt, lumiesteet, kattosillat, seinätikkaat, lapetikkaat ja muut kattoturvatuotteet.

Rännien / vesikourujen hankintaopas

Tämä opas auttaa sinua suunnittelemaan ja mitoittamaan toimivan sadevesijärjestelmän juuri sinun taloosi.

lumiesteet katolle asennettuna

Lumiesteiden mitoitus- ja hankintaopas

Lue tästä oppaasta millaisiin rakennuksiin ja millaisiin paikkoihin lumiesteet tarvitaan, kuinka ne mitoitetaan ja mitä muuta hankinnassa on otettava huomioon.

Seinätikkaiden hankinta pientaloon

Tämä opas antaa parhaat neuvomme seinätikkaiden hankintaan pienrakentajalle.

Kulkureittien suunnittelu vesikatolle

Tämän oppaan avulla osaat suunnitella tarkoituksenmukaiset kulkureitit vesikaton huoltotöitä varten.

Ostoskorisi

Toimitustapa

Toimitus kotiovelle 1-5 arkipäivää

Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi viiden arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta. Kuljetusyhtiö on sinuun yhteydessä puhelimitse tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös antaa kuljetusyhtiölle luvan toimittaa tavarat pihaan ilman kuittausta, jolloin sinun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa lähetystä.

Pikatoimitus

Arkipäivisin kello 14 mennessä tehty tilaus toimitetaan pikatoimituksella kotiovellesi samana iltana kello 17–21 välillä. Kuljettaja on sinuun yhteydessä noin 30 minuuttia ennen suunniteltua toimitusta. Mikäli tilaat pikatoimituksella kello 14 jälkeen, viikonloppuna tai muuna pyhäpäivänä, toimitetaan tilaamasi tuotteet seuraavana arkipäivänä kello 17–21 välillä. Pikatoimitus on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Toimitusosoitteeseen on oltava katkeamaton maantieyhteys.

Nouto varastolta

Voit noutaa tilaamasi tuotteet varastoltamme Tuusulasta, osoitteesta Jusslansuu 5. Kun tilauksesi on kerätty valmiiksi, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutovarastomme on avoinna arkisin kello 8:30 – 16:30.