Kattosilta

Kattosiltaa käytetään kulkuyhteytenä seinä- tai lapetikkaan jatkeena katolla sijaitseville huoltokohteille, kuten esimerkiksi savupiipulle. Pisko-kattosillat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kattosiltaprofiilissa on karhennettu pinnoite liukastumisriskin minimoimiseksi ja lumen läpäisykyky on hyvä. Kattosiltaa on helppo jatkaa tarvittavaan mittaan, sillä ritilöiden liitos onnistuu helposti ilman erillisiä liitoskappaleita. Kiinnitykseen käytetään samoja kannakkeita kuin Pisko-lumiesteissä, jonka lisäksi kattosilta säädetään oikeaan kulmaan kaltevuudensäätölevyillä.

Kouruset Oy:llä on lähes 30 vuoden kokemus kattoturvatuotteista ja asennamme niitä vuosittain sadoilla ammattilaistyömailla. Kuluttaja-asiakkaitamme palvelemme tarviketoimituksen verkkokauppamme kautta, josta löydät markkinoiden laajimman valikoiman kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä kilpailukykyiseen hintaan ja kotiovellesi toimitettuna.

Tarvitsenko kattosillan?

Kattosiltaa koskevat samat määräykset kuin lapetikkaita ja seinätikkaita: katolla sijaitseville savupiipuille, ilmanvaihtolaitteille sekä muille säännöllistä käyntiä edellyttäville rakennusosille ja laitteille on oltava turvallinen ja helppokulkuinen katkeamaton kulkutie. Yli 1:8 (7°) kaltevalla katolla on käytettävä kattosiltaa, lapetikasta, kattoporrasta, askeltasoja tai jalkatukia. Yli 9 metriä korkeat rakennukset tarvitsevat lisäksi kiinnitysrakenteet turvaköysiä varten.

Tekniset tiedot

  • Kattosiltaritilän materiaali 1,0 mm sinkitty rakenneteräs + jauhemaalaus
  • Kiinnikkeiden materiaali 2,0…2,5 mm sinkitty rakenneteräs + jauhemaalaus
  • Ritilän pituus 3000 mm ja käyntileveys 350 mm

 

Takuu

Kuluttaja-asiakkaille toimitetuille kattosilloille ja muille kattoturvatuotteille myönnämme 5 vuoden tuotetakuun.

Ammattirakennusliikkeille asennus- ja tuotetakuu määräytyy kulloinkin voimassa olevien sopimusehtojen mukaisesti.

Toimitus

Voit tilata kattosillat kätevästi asennusvalmiina paketteina verkkokauppamme kautta. Verkkokaupasta myytävien kattosiltojen standardipituus on 3 metriä.

Toimitusaika on nopea, vain 1-7 arkipäivää vastaanotetusta tilauksesta. Toimituksen hinta on tilauksen koosta riippumatta aina 29 euroa kattaen koko Suomen.

Värit

Kattosillan väri valitaan yleensä katon värin mukaan. Yleisimmät RR-värisävyt ovat saatavilla suoraan varastostamme. Mikäli tarvitset erikoissävyä, esim. RAL, otathan yhteyttä myyntiimme. Sinkityn kattosillan valmistus on lopetettu (ei CE-merkintää), mutta sitä on edelleen rajoitetusti saatavilla varastostamme.

Valmistaja

Kotimaiset Pisko-kattosillat valmistaa Piristeel Oy, joka on Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden valmistaja.

Tutustu asennusvalmiisiin kattosiltapaketteihin verkkokaupassamme:

 Sivuston toteutus - Codetion